TU DIETA
A MEDIDA

Un programa nutricional creat perquè puguis dir "adéu" a les dietes,

amb el qual podràs aprimar-te sense efecte rebot,

sense prohibir-te ni restringir injustificadament,
sense passar gana, ni ansietat.
Sí guanyant salut i vida.

Amb ell aconseguiràs fer el gir alimentari que requereixes per aconseguir el teu objectiu, encara que tinguis un llarg historial de dietes, i poc temps per gestionar la teva compra i cuina setmanal.

A TU DIETA A MEDIDA t'ensenyem una estratègia exacta i provada perquè aprenguis a autogestionar la teva alimentació de forma ràpida i eficaç.
És el mateix mètode que fem servir nosaltres amb els nostres pacients per ajudar-los a corregir la seva alimentació, i arribar als seus objectius de pes i salut .

Diga’m una cosa… Sovint sents que…?

t'estàs descuidant, amb la teva alimentació, el teu descans, la teva roba, les teves cures corporals... No et queda temps per dedicar-te a tu?

Perquè després d'estar de 8 a 10 hores fora de casa, has d'estar per a tot i per a tothom. I tu ets l'última de la cua. Les 24 hores del dia no són gens suficients per tot el que voldries fer.

arribes esgotada a casa, i no et ve gens de gust posar-te a preparar el sopar? I encara menys que es creïn conflictes al voltant de la taula.

A casa, cadascú només menja el què li agrada. N'estàs farta! Que la cuina i la taula es converteixin en un camp de mines. Per això, al final, t'has rendit, i acabes estirant d'allò processat per a tenir-los a tots contents.

et costa un munt gestionar aquest impuls per menjar, quan ets a casa? Comences per picar això, i continues amb allò altre. I arriba l'hora del sopar, i ja no tens gana.

Et sents atrapada per aquesta compulsió desenfrenada. Perquè saps que aquestes quilocalories et sabotegen el teu pes. I no només això. També et sents culpable per això, i ho pateixes a la teva intimitat. I penses que no et queda cap altra que estar eternament “a dieta” per compensar-ho.

quan et mires al mirall, prefereixes pensar que aquesta imatge que hi veus no ets tu? Perquè t'horroritza, et desespera.

Passen els anys, i la roba va incrementant en talles. Ja ni et reconeixes. T'avergonyeixes cada vegada més de la teva imatge. No acceptes el teu cos, no t'agrades. La teva autoestima està per terra, i també la seguretat amb tu mateixa. Tens la sensació que tot se t'escapa de les mans.

has d'estar a dieta diverses vegades a l'any, per intentar posar a to la mesura de la bàscula? I ho pateixes, i molt.

Arribes encara menys a tot, pateixes d'insomni dia sí i dia també, no rendeixes el que voldries a la feina, pateixes de restrenyiment i gasos, estàs anímicament per terra i saltes a la mínima, els cabells et cauen més, i les ungles es trenquen fàcilment... I t'has d'aguantar la gana tot el dia, amb aigua i cafès.

estant "a dieta" no gaudeixes amb els plats que et prepares? Amb el que t'agrada menjar...

Per imposició, per prohibicions i restriccions, sempre acabes menjant el mateix: amanida verda o bullit de verdures amb carn o peix a la planxa. Menjar s'ha convertit en un simple "tràmit" per a poder aguantar el que et prepari la teva quotidianitat.

Ho sé, t'has sentit identificada i fins i tot t'ha dolgut llegir-ho.
Si a això li sumes que et sents confosa sobre QUÈ ET CONVÉ MENJAR, I QUÈ NO, per aconseguir el teu objectiu de pes, la sensació és de pànic.

No et pensis que això només et passa a tu

Podria compartir amb tu els missatges que m’enviaven alumnes i pacients que, com tu, també abans se sentien aclaparats per poder gestionar adequadament la seva alimentació.

El problema es que:

Penses que no tens força de voluntat per a seguir les "dietes". I estàs totalment desmotivada després de seguir innombrables amb què només has obtingut resultats temporals, i molts perjudicis.

Pateixes a la intimitat afartaments recurrents, menjant quantitats desmesurades sense fre. Penses que només et passa a tu, i no hi ha cap solució.

Tens molta "addicció" als productes amb munt de sucre. Els pensaments només els dirigeixes a què et menjaràs de postres, o què prendràs entre-hores. I ho vius amb molta resignació.

Arribar i mantenir-te en el teu pes saludable, i aconseguir sentir-te i estar bé amb tu mateixa, fruint menjant…

ÉS POSSIBLE NOMÉS SI CANVIES ELS TEUS HÀBITS, DE FORMA GRADUAL I ADOPTANT UN CRITERI. I, SOBRETOT, SENT PERSEVERANT .

I segur que desitges...

Disposar d'alguna hora al dia per dedicar-te a tu, per autocuidar-te físicament i mentalment.

Disposar d'eines perquè, a casa, tothom acabi menjant el mateix. I saps que això suposa, a més de tranquil.litat per a tu, suposa una millora en la salut de tots.

Que "se'n vagin" els afartaments i els picotejos desmesurats. Que siguis tu qui portis el control conscient del que menges.

Veure al mirall una imatge molt millorada de tu, que acceptes, que t'agrada el que hi veus. Sentir-te sana i estimar-te molt.

Tenir un pla d'acció i adquirir uns hàbits saludables, que et permetin perdre pes, no recuperar-lo, i guanyar salut.

Menjar sense obsessions, sense culpabilitat, sense ansietat. Que les eleccions les fas amb flexibilitat, sent una decisió responsable en tot moment, i fugint de la monotonia.

Sé que aconseguir-ho ho tens a la teva ment...
Però no serveix de res si sempre ho deixes per demà.

I tots aquests anhels els podràs materialitzar si decideixes emprendre un aprenentatge alimentari amb aquest curs.

A TU DIETA A MEDIDA, amb només 2 mesos,
descobriràs com pots prendre el control conscient de la teva alimentació, de forma encertada, simple i efectiva,
per a aconseguir i mantenir el pes adequat guanyant salut.

És cert que disposes de molta informació al teu abast sobre com has de menjar.
A més, has fet moltes dietes que, malauradament, t'han arrelat mals hàbits i creences alimentàries que ara et sabotegen el teu pes i la teva salut. I estàs completament perduda, i amb una salut empitjorada.
Però, després de molts intents fallits, ara saps que només aconseguiràs trobar-te i veure't bé, si millores els teus hàbits i alimentació de forma conscient; aprenent i entenent el perquè de tals canvis.
Et toca fer el primer pas.
Aquest PROGRAMA NUTRICIONAL t'ensenyarà a MENJAR DE FORMA CONSCIENT, com a eina de AUTOCURA, sense que els teus pensaments i decisions girin diàriament al voltant del menjar.

En aquest programa et mostrarem…

una fórmula simple i pràctica per planificar els menús de tota la setmana. Obtindràs menús complets i saciants, treballant la qualitat nutricional i la densitat calòrica. Sense exclusions injustificades. Evitaràs els imprevistos, haver de menjar qualsevol cosa per manca de temps o cansament; o bé haver de cuinar mil coses per a tots els de casa.

punts crítics de l'etiquetatge dels productes envasats. I et permetràs adoptar la decisió més encertada de si t'interessa que aquest producte formi part de la cistella de la compra, o no. La teva alimentació millorarà amb escreix, tenint a casa un rebost saludable, amb només el més adequat per "cuinar-te" la setmana.

quines preparacions culinàries fàcils i molt ràpides d'elaborar et permeten tenir tota la setmana cuinada, sense ser una xef. Només dedicant 2 hores front els fogons. A casa, aconseguireu menjar de forma saludable i organitzadament.

perquè és important no pesar-te cada dia, i deixar de pesar el que menges, i de contar quilocalories. El teu cos entén de nutrients, i has de concebre la teva alimentació com una petita part de la teva quotidianitat, i no com el centre.

Una metodologia de treball pas a pas

lliçons en vídeo

Guies de treball

plantilles descarregables

suport dietètico-nutricional

el teu pla alimentari

video-receptes

Lliçó 1: Anem a “treure-li pes” al pes. 

Lliçó 2: Quantes kilocalories he d’ingerir al dia? 

Lliçó 3: Per què els nutrients són més importants que les kilocalories?

Lliçó 4: Com és la meva relació emocional amb el que menjo?

Lliçó 1: Construint dietèticament el meu menú.

Lliçó 2: En la varietat adequada està la clau.

Lliçó 3: El meu pla de menús per la setmana.

Lliçó 4: Menús amb 5 minuts front imprevistos.

Lliçó 6: Quins són els punts crítics de l’etiquetatge.

Lliçó 7: Gestionant la cuina setmanal amb el mínim temps.

Lliçó 8: Per a una conservació òptima dels aliments.

Valorat en 120 €

Valorat en 47 €

Valorat en 67 €

Tot té un valor de 234 €

Però avui et volem oferir l'oportunitat única d'inscriure't al curs de 2 mesos a un preu reduït

PREU MENSUAL REAL

PREU MENSUAL PROMO

77 €

AIXÒ OPINEN ELLES...

Tota la vida ens l'hem passat seguint determinades regles sobre el menjar per no engreixar-se: no mengis patates, el problema és que barreges hidrats, engreixades perquè no menges prou fruita: per què no esmorzas un suc? , compra menjar light en lloc de normal, etcètera.

El curs m'ha servit per qüestionar-me moltes d'aquestes afirmacions, buscar la veritat i intentar adoptar nous patrons i millors hàbits, no només què menjar, sinó també com cuinar-ho, com organitzar la meva cuina, la meva compra i com no obsessionar-me pel pes sinó pensar en la salut. La veritat és que ara compro diferent, cuino diferent i tinc millor relació amb el menjar. ¡Ah!, i no em peso cada dia. També cal dir que em trobo molt millor, que també és important.

He après molt, i al meu ritme, amb les classes gravades.
Gràcies!
Irene Comalada
Sincerament, el curs em va semblar molt correcte, els materials i les classes estaven molt treballats i eren de fàcil comprensió.

El mètode emprat també em va semblar molt correcte, ja que s'adapta a persones amb horaris complicats i deixa prou temps per poder anar seguint sense dificultat.

Moltíssimes gràcies per tot, ha estat un curs molt profitós. He de dir que segueixo amb una dieta equilibrada gràcies a tota la informació que he obtingut en aquest curs. He reduït moltíssim la ingesta de proteïna d'origen animal i no la trobo a faltar! 🙂
Gràcies de nou.
Laura Forch Álvarez
Amb el seguiment d'aquest curs, trobes les respostes a moltes de les preguntes que t'has fet sobre alimentació durant molt de temps.

Amb senzilles i pràctiques explicacions ben fonamentades, entens com funciona el teu organisme i què necessita per estar ben nodrit.

Elimines els mites alimentaris per deixar pas a conceptes reals, fonamentals per a una vida saludable en el nostre context d'estrès d'avui dia, en què la que acaba "pagant l'ànec" és la nostra alimentació.
Gemma Peña Barranquero
De veritat que el curs és molt complert i recomanable.
La Dra. Anna Costa dóna molta informació distribuida amb uns mòduls on a més, desmunta falses creences sempre amb les explicacions científiques corresponents.

En el meu cas, he anat aplicant poc a poc tots els consells i estic molt contenta amb els nous hàbits més saludables que he anat adquirint.

Ara em sento més segura amb les decisions alimentàries que prenc i he notat que el meu cos m’ho agraeix. Moltes gràcies
Anna Maria Puig Saltor

UNEIX AVUI AL PROGRAMA A PREU REDUÏT

Accedeix desde qualsevol dispositiu

tu esculls quan accedir-hi i on fer-ho

accedeix a totes les actualitzacions

LES PREGUNTES QUE MÉS ENS FAN...

Si vols baixar pes i grassa de forma definitiva (sense efecte rebot), regular els teus nivells de colesterol, triglicèrids, glucosa, tensió arterial i resistència a la insulina. Si vols aprendre a portar una alimentació més saludable atenent les eleccions alimentàries i, també, com et relaciones amb el què menges i amb la teva bàscula, llavors és per a tu. I més si parteixes d’haver fet moltes dietes durant anys, i saps que han acabat en fracàs.
Sí!, perquè et realitzem EL TEU PLA ALIMENTARI a partir de la informació que ens facilites a través d’un DIETARI D’HÀBITS SETMANAL i diversos formularis relatius a la RELACIÓ QUE MANTENS AMB LA TEVA ALIMENTACIÓ I AMB LA BÀSCULA.
A partir de tota aquesta informació, t’indiquem com has d’organitzar i de corregir el teu dia a dia alimentari. És a dir, t’indiquem quins canvis alimentaris has d’emprendre, com, quan i on, per poder fer un gir a la teva alimentació, i sigui més saludable i adequada per a tu.
I aquesta informació la pots posar en pràctica de forma fàcil amb ajuda de la formació en línia que inclou el programa, cursant-la al teu ritme i horaris.
Us donem accés a continguts nous, seguint una programació lògica i coherent, perquè facis un aprenentatge alimentari efectiu.
Els pots cursar al teu ritme i als teus horaris. I, en 2 mesos, convertir-te en la gestora de la teva alimentació i la dels de casa. Però l’accés als continguts és il·limitat, i tindràs a disposició totes les actualitzacions que en fem.
Es tracta d’un programa dietètico-nutricional amb una part individualitzada i, una altra, d’educació alimentària comuna.
La metodologia que exposem a la part formativa, amb tot el material audiovisual i descarregable, és la mateixa que utilitzem a consulta clínica, des de fa més de 15 anys, per ajudar els nostres pacients a arribar als seus objectius de pes i salut. I us assegurem que funciona.
És molt difícil predir nombres absoluts de pèrdua de pes a la teva bàscula, per període de temps. Com que la pèrdua de greix està subjecta a diversos condicionants, i no només al que entra (alimentació) i al què gastes (per activitat física). També depèn de factors externs, com ara el descans i la gestió emocional, a més d’uns condicionants genètics, fisiològics i metabòlics molt particulars.
Quan comencis els canvis alimentaris que et suggerim a través del PLA ALIMENTARI, i aplicar-los setmana a setmana amb la part formativa, veuràs que comences no només a baixar quilos; també a sentir-te molt millor ia trobar-te molt bé. Tant… que et sentiràs culpable per no haver-te posat abans a millorar els teus hàbits, i sí haver decidit surfejar erròniament d’una dieta a una altra, buscant-hi només una solució de pes, i no tant de salut
Si apliques dia a dia la informació que et facilitem, amb CONSTÀNCIA, DISCIPLINA i PACIÈNCIA, podràs observar resultats satisfactoris d’una pèrdua ponderal mensual de 3 a 4 quilos de mitjana. Tot i que això, no deixa de ser orientatiu.
Amb l’ompliment del formulari de compra crees el teu compte d’alumna a la nostra aula online.
Amb el teu compte loguejat (guardat del teu usuari i contrasenya) al teu ordinador, tablet o mòbil, pots accedir sempre des del menú de la pàgina d’inici, fent clic a AULA ONLINE. Això us derivarà a ELS MEUS CURSOS i a tot el temari d’aquest programa. És molt fàcil i intuïtiu.
Sí. Tot i que pots cursar els continguts en només 2 mesos, amb el seu accés gradual i setmanal als nous continguts, sempre hi podràs accedir, per a consultar-los.
Periòdicament ho anirem actualitzant, en base als vostres comentaris sobre la formació, i també tindreu al vostre abast aquestes actualitzacions.
Cap. Només voler auto-cuidar-te diàriament fent ús de la teva alimentació, com la teva gran aliada de salut física i mental.
No et preocupi. Tant l’accés com el maneig per dins de l’aula en línia és molt intuïtiu i simple.
A més, pots accedir als continguts des de qualsevol dispositiu: el teu mòbil, tauleta o ordinador de sobretaula o portàtil. Això et dóna molta comoditat per escollir el moment i el lloc, mentre tinguis connexió a internet.
La durada estimada del curs, amb la progressió setmanal d’accés als continguts, és de 3 mesos. Però estem tan segurs que t’ajudarà tot aquest aprenentatge alimentari que, si desisteixes perquè no t’agrada el que t’hem preparat, et tornem els diners dins dels 7 dies posteriors al pagament.

No crec que vulguis seguir provant més “dietes”, quan saps que totes han acabat en fracàs, i ho has passat molt malament física i emocionalment.

Descobriràs els enganys que s'amaguen darrera de les “dietes”.
També, el motiu d'aquests afartament i picotejos excessius que pateixes en intimitat, i com pots evitar-los.

Aprendràs una fórmula simple, efectiva i pràctica per planificar els menús de tota la setmana; perquè siguin al màxim de variats, a més de saciants i complets des del punt de vista nutricional.

Esbrinaràs quins són els 5 punts crítics de l'etiquetatge dels productes envasats, que t'ajudaran a la cistella de la compra saludable.

Sabràs quines preparacions i tècniques culinàries fàcils i ràpides són les teves aliades per tenir 14 menús setmanals llestos, al teu frigorífic, en poc més de 2 hores.

Eradicaràs errors alimentaris que, sense que en siguis conscient, actuen com a autèntics sabotejadors del teu pes i salut, no deixant-te aprimar ni trobar-te tan bé com podries.

Copyright © 2022 Anna Costa Corredor   |    Avís Legal    |    Política de Privacitat