EL TEU DIAGNÒSTIC ALIMENTARI

És un anàlisi detallat de la teva alimentació habitual,
mitjançant l'observació de fotografies dels teus plats i menges d'entre-hores, i tenint en compte informació complementària sobre la teva quotidianitat,
per a poder-te assessorar en com pots corregir-los,
i alhora eliminar errors alimentaris instaurats,
sense necessitat de fer canvis radicals.

Aquest assessorament és per a tu si...

Dubtes sobre si el què menges a diari és realment el que et convé per a mantenir el pes sota control i gaudir d'una bona salut.

Des de fa temps, estàs decidida a millorar la teva alimentació, però mai trobes el moment per posar-t’hi.

Observes que últimament pateixes una pujada de pes degut a una mala gestió de la teva alimentació.

O bé, creus que, per més que cuidis el què menges, restringint-te i prohibint-te, estàs estancada, i no t'hi veus bé.

Reiteradament, a casa, acabes picant en algun moment, sense saber per què, ni com frenar-ho.

Pels teus horaris complicats, et costa trobar el moment per a parar-te per a menjar; i tampoc saps què emportar-te.

Penses que careixes de força de voluntat, perquè cap "dieta" que has provat t’ha funcionat.

A meitat del dia et quedes sense piles, i no entens per què et passa.

Ens passem tota una vida menjant, molts cops al dia. Però pocs de nosaltres sabem menjar seguint un criteri i de forma adequada. T'interessa que t'hi ajudem a aconseguir-ho?

Arribar i mantenir-te en el teu pes saludable, i aconseguir sentir-te i estar bé amb tu mateixa, gaudint menjant…

ÉS POSSIBLE NOMÉS SI CANVIES ELS TEUS HÀBITS ALIMENTARIS, SENT PERSEVERANT I PACIENT.

I segur que desitges...

crear un entorn d'hàbits i actituds saludables a casa.

deixar de tenir prohibicions alimentàries que et generin ansietat, el desig i la culpabilitat per menjar alguna cosa.

poder menjar sense por ni remordiments, prenent el control de la teva alimentació; i gaudir-ne saludablement.

reduir els imprevistos i gestionar millor la teva alimentació.

no necessitar més "dietes" per a mantenir el pes a ratlla.

Sé que aconseguir tot això ho tens al cap...
Però no et serveix de res si sempre ho deixes per demà.

A EL TEU DIAGNÒSTIC ALIMENTARI tens a disposició la nostra experiència professional per a detectar si les teves quantitats s'ajusten als teus requeriments, si els horaris dels àpats són els més adequats per millorar digestions i resposta hormonal, quines combinacions alimentàries et convenen als teus plats, com pots fer-los més saciants,... Tot de forma pràctica per a incorporar-ho a la teva rutina diària.

És cert que disposes de molta informació al teu abast sobre com has de menjar.
A més, has fet moltes dietes que, malauradament, t'han instaurat mals hàbits i creences alimentàries que ara et sabotegen el teu pes i la teva salut. I estàs completament perduda, i amb una salut empitjorada.
Però ara, després de molts intents fallits, saps que només aconseguiràs trobar-te i veure't bé, si millores els teus hàbits i alimentació de forma conscient; aprenent i entenent el per què d'aquests canvis alimentaris.
Et toca fer el primer pas.
Amb aquest programa nutricional t'ensenyarem a menjar de forma més conscient, com a eina d'autocura.

En què consisteix?

VOLEM SABER COSETES SOBRE TU... un recull d'informació

A l'adquirir el programa, de forma automàtica, rebràs un mail amb dues eines documentals que, omplertes, ens aportaran la informació necessària de quin és el teu dia a dia alimentari i quotidianitat:
* un dietari d'hàbits setmanal, per a poder esbrinar què menges, què beus, com et mous i descanses, i aspectes emocionals,
* un qüestionari de salut, en format de formulari, perquè ens indiquis aspectes clínics i fisiològics.

ELS TEUS ÀPATS EN FOTO... cada dia

Durant una setmana, ens faràs arribar les fotografies dels teus àpats principals i entre-hores, per WhatsApp, en ordre, al final del dia.

AUDITORIA DE LA TEVA ALIMENTACIÓ... amb la informació facilitada

Recopilarem les teves fotografies i la resta d'informació, i amb elles analitzarem la teva forma d'alimentar-te i la teva quotidianitat.

AGENDEM DIA I HORA... per la nostra sessió online

A aquesta sessió de 45 minuts de durada, es comentarà conjuntament la informació aportada. I se't farà propostes de canvis alimentaris necessaris per a poder millorar els diferents àpats diaris, exposant-te la necessitat i la seva finalitat.

MAIL AMB EL TEU DIAGNÒSTIC ALIMENTARI... i les accions correctores

Finalitzada la sessió online, s'adjuntarà per mail un informe que conté el teu diagnòstic alimentari i les modificacions necessàries i pausibles que s'han negociat durant la videoconferència. Perquè ho posis en pràctica quant abans, de forma fàcil i duradera.

Comencem junts a cuinar els nous hàbits? Amb el nostre assessorament et serà molt fàcil.

ARA ÉS EL MILLOR MOMENT (AVUI SEMPRE MILLOR QUE DEMÀ), DES DE LA COMODITAT DE CASA I AMB NOMÉS UNA SESSIÓ. PER A CUIDAR-TE MÉS.

Les preguntes que més ens fan....

A dones i homes que desitgin aprendre a dur a  terme una alimentació saludable en base a les seves eleccions alimentàries.
Indistintament de si busquen altres objectius, com mantenir pes i  greix corporal a ratlla, regular els seus nivells de colesterol, triglicèrids, glucosa i tensió arterial.
Aquest programa nutricional no va dirigit a qui pateix de patologies digestives, hormonals, renals, o de naturalesa reumàtica i autoimmune.
Sí! I, a més, també es un programa d’educació alimentària, en el qual se suma els coneixements que hem adquirit amb la nostra formació acadèmica universitària, i els adquirits al llarg de la nostra experiència clínica de més de 15 anys.
Tot això t’ho posem al teu abast, a la sessió online, perquè aprenguis a menjar més adequada i saludablement.
A la primera setmana faràs el recopil·latori d’informació que precisem per a poder elaborar el teu diagnòstic alimentari. I programarem la sessió online per la següent o l’altra, donant-nos suficient temps per a analitzar tota la informació i poder elaborar el teu diagnòstic alimentari.
Es tracta d’una educació alimentària que s’hauria d’oferir a les escoles, als centres de salut o a nivell comunitari. Seria el desitjable per a ajudar a tothom, de qualsevol edat i situació, a millorar els seus hàbits alimentaris i a gestionar la seva alimentació, per a sumar salut i controlar-ne el pes.
L’assessorament que hi fem és el mateix que realitzem a la consulta clínica presencial, des de fa més de 15 anys, per ajudar els nostres pacients a arribar als seus objectius de pes i salut. I t’asseguro que funciona.
Sí, si ho desitges. Primer has d’adquirir el programa “EL TEU DIAGNÒSTIC ALIMENTARI” i, addicionalment, un pack de seguiment, que es pot dur a terme online o bé presencialment a la nostra clínica de Girona ciutat. El cost d’aquests PACKS DE SEGUIMENT CLÍNIC  és de 145 € per 4 sessions online o 4 visites presencials, seguint una freqüència setmanal. Si el seguiment és més espaiat, les sessions de seguiment tenen un cost de 60 €.
És quelcom molt difícil de predir: indicar números absoluts de pèrdua de pes a la teva bàscula per un periode de temps. Això és degut a que la pèrdua de greix està subjecta a diversos condicionants, i no només al què entra (alimentació) i al què surt (gastes per activitat física). I, a més de d’altres factors externs a tenir molt en compte (descans suficient i salut emocional), també existeixen uns condicionants genètics, fisiològics i metabòlics molt particulars.
De tu depèn la CONSTÀNCIA, la DISCIPLINA i la PACIÈNCIA per a observar resultats satisfactoris d’una pèrdua ponderal mensual de 2 a 4 quilos de promig. Malgrat que no deixa de ser una dada orientativa.
Copyright © 2022 Anna Costa Corredor   |    Avís Legal    |    Política de Privacitat