Comença ara!
Volem ajudar-te en la millora de la teva alimentació.
Volem que trenquis amb els teus mals hàbits.
En definitiva, volem “alimentar” la teva salut.
Demana’ns cita, i una Dietista-Nutricionista es posarà en contacte amb tu per començar a assessorar-te a nivell alimentari.
Si la teva alimentació està adaptada a tu…
t’ajudarà a que…

Comencis amb un estil de vida més saludable

Tinguis una millor salut física

Sumis una millor salut mental i autoestima

Gaudeixis menjant de forma conscient
En què et podem ajudar?

ALIMENTACIÓ ORIENTADA AL TEU PES
Si consideres que tens grassa i pes excedents, et cal fugir definitivament de les “dietes” restrictives i enfocar-te cap a un procés de canvi d’hàbits alimentaris. És realment l’única opció que tens si desitges assolir i mantenir-te en el teu pes saludable. No només això: l’aplicació de l’aprenentatge alimentari que realitzaràs et permetrà observar millores en els teus indicadors de salut i qualitat de vida.
Doncs, sí! Benvingut/da a una nova manera d’alimentar-te, mentre nodreixes el teu cos i ment, sense prohibicions ni restriccions injustificades, i sense haver de posar en risc la teva salut!

ALIMENTACIÓ ADAPTADA AL TEU DIAGNÒSTIC
A través de l’aplicació de la “dietoteràpia” podem tractar, o bé ajudar-te a millorar moltíssim la teva qualitat de vida, en cas que estiguis afectat/da per algun trastorn funcional o malaltia:
– digestiva (síndrome d’intestí irritable, disbiosi i SIBO, gastritis, hipo/hiper-clorhídria i refluxe gastro-esofàgic, disfàgia).
– de naturalesa autoimmune i/o reumàtica (celiaquia, malaltia de Chron, colitis ulcerosa, tiroiditis de Hashimoto, artritis reumatoide, miastènia, lupus, esclerosi múltiple, psoriasi, artrosi, osteoporosi, esclerodèrmia, etc.).
– renal (insuficiència renal).
– hormonal (hipotiroidisme, diabetis, síndrome ovaris poliquístics, endometriosi).
– metabòlica (obesitat, malalties cardio/cerebro-vasculars, hipertensió arterial).
– respiratòria (malalties pulmonars obstructives).
– càncer.
– neurodegenerativa (parkinson, alzheimer).

AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES
Certs components dels aliments (específicament sucres i proteïnes) que configuren habitualment la nostra alimentació, no ens haurien de comportar problemes a nivell fisiològic.
Però, per a determinades persones amb una predisposició genètica específica, o bé per un trastorn funcional, la seva ingesta pot ser causa de molèsties intestinals (distensió abdominal que es va acusant a mesura que avança el dia, dolors abdominals i diarreas explosives) i/o l’aparició de reaccions al·lèrgiques extradigestives de diferent naturalesa (cutània, respiratòria, cefalees, inflamació, etc.).
El tractament és estrictament alimentari, per a evitar crisis recorrents.

NUTRICIÓ PEL TEU RENDIMENT ESPORTIU
A través de l’aplicació de la “dietoteràpia” podem tractar, o bé ajudar-te a millorar moltíssim la teva qualitat de vida, en cas que estiguis afectat/da per algun trastorn funcional o malaltia:
……

NODRITS DES DE BEN PETITS (pediatria)
Es diu que “l’arbre que neix tort, mai més el seu tronc es pot redreçar“. Els hàbits alimentaris sí es poden canviar; però no és gens fàcil. I a uns els pot costar més, i a altres, menys. Però si, des d’un bon principi, a una edat primerenca, es dicten unes bones pautes d’alimentació perquè siguin aplicades, el trofeu està pràcticament guanyat.
Com a mare i/o pare ets el/la responsable de l’alimentació del teu fill/a. I segur que tens clar que proporcionar-los, de forma habitual, unes eleccions alimentàries amb una bona qualitat nutricional és el millor acte d’amor que li pot regalar. Li regales un bon estat de salut per ara, i també per mantenir-lo en el futur.
Ara bé, has de saber que aquesta implicació (en una alimentació adequada i saludable) comporta que siguis tu el seu exemple alimentari (perquè no li pots demanar que es mengi el què tu et negues a menjar).

EMBARÀS I ALLETAMENT FELIÇOS
L’embaràs i l’alletament són dues etapes vitals importantíssimes, des de l’enfocament nutricional; tant per la mare com pel nadó. No només existeix una despesa energètica incrementada per a la generació de noves estructures i d’aliment, també cal nodrir la mare de forma suficient (inclosos els extres de determinats nutrients) perquè el desenvolupament i creixement corporal, a dins i fora del cos de la mare, no esdevingui frenat o alterat.
La mare embarassada i alletant no necessita menjar per dos, però sí per a dos, tenint en compte les recomanacions nutricionals existents a dia d’avui. Com que volem que aquesta etapa única la visquis amb la màxima garantia nutricional (sense riscs de dèficits vitamínico-minerals, ni de macronutrients), deixa’ns ensenyar-te!

ALIMENTACIÓ PLANT-BASED (vegetariana)
Vols iniciar-te en l’alimentació vegetariana?
O bé, potser observes que cada cop tens més aversió per menjar carns i peix?
O ja portes un temps alimentant-te bàsicament amb productes d’origen vegetal, ¿però cada cop et van apareixent més i més dubtes de si et nodreixes suficientment?
Una dieta vegetariana pot aportar-te tot el que el teu cos requereix (en excepció de la vitamina B12), sempre que estigui ben planificada per part d’un/a Dietista-Nutricionista especialitzat en aquest tipus d’alimentació. En cas contrari, l’exclusió parcial o total d’aliments (en aquest cas d’origen animal) pot comportar-te certes deficiències vitamínico-minerals si no es realitzen les substitucions nutricionals adequades.
No posis en risc la teva salut innecessàriament!

PSICONUTRICIÓ: APRÈN A MENJAR DE FORMA CONSCIENT
Si portes al damunt un llarg historial de “dietes”, saps de bon tros que, en el fons, només t’han servit per a empitjorar la teva relació amb el que menges: no gaudir el què et prepares, tenir pors i remordiments per menjar determinats aliments (suposadament) densos calòricament, sentir-te culpable, compensar saltant-te àpats o fent exercici, tenir la bàscula i el mirall com grans enemics, que et genera més frustració i baixa autoestima.
Ha arribat el moment de començar a cuidar-se alimentàriament també tenint en compte la teva salut mental. Cultiva una alimentació que sigui respetuosa amb tu mateixa, que t’ajudi a posar un ordre dins el caos del dia a dia, a prendre decisions alimentàries amb criteri, flexibilitat en funció del moment que visquis, i sobretot saludables, no tòxiques.
Com treballem a la consulta?
TEMPS DE LES SESSIONS
30 – 60 minuts
CANALS DE COMUNICACIÓ ONLINE
Plataforma videoconferència
Contacte per correu electrònic
EINES I RECURSOS
Vídeo-receptes pròpies
Fitxes de treball
Guies d’aplicació
Coneixements científics