· RESERVA LA TEVA SESSIÓ ONLINE GRATUÏTA ·
· N’obtindràs un diagnòstic de la teva alimentació i comportament alimentari ·
· N’obtindràs un diagnòstic de la teva alimentació i comportament alimentari ·
Ara és el millor moment per a fer-ho, i sense excuses: des de casa, amb més temps per a tu i la cuina, i amb la família que t’hi ajudi ·
Per mi conèixer i compartir les sessions amb la Dra. Anna Costa va ser com obrir una porta al coneixement i consciència al què mengem i com mengem.
Amb una pedagogia molt clara i adaptada a les meves preguntes i desconeixements vaig aconseguir tenir un enfoc més holistic de la meva alimentació.
La Dra. Costa transmet una gran confiança i amabilitat des d’un coneixement científic molt ampli del tema.
Ha estat una experiència vital molt important per mi. Som el que mengem i per tant ens hem d’alimentar millor!
Només donar les gràcies a la Dra. Anna Costa i a tot el seu equip, ja que gràcies a ells he après a alimentar-me correctament. També he après que hi ha aliments més sans i d’altres de menys, que el pes que ens indica la balança de casa no és fiable ja que no ens indica el greix corporal i he après a desfer-me de mentides que a la indústria alimentària els interessa que creguem.
Estic molt agraïda a la Dra. Anna Costa per la pauta alimentària personalitzada i els consells per fer els petits canvis que m’ajuden a estar molt millor.
A més, és una gran professional que es posa en la pell de cada client, entenent la situació per la qual esta passant i animant, en tot moment, a continuar fent petits avenços en l’alimentació i el control de les emocions que poden afectar al canvi físic. Molt recomanable!!
Des d’una professionalitat absoluta i un tracte de 10, des de Nutriclínica m’han acompanyat en el meu procés d’aconseguir uns bons hàbits saludables que formin part del meu dia a dia: sense angoixes, sense prohibicions, totalment adaptat a la meva necessitat.
Prenent consciència de la importància que té l’alimentació en les nostres vides en tots els aspectes. Tan les visites a la clínica, com els cursos que he realitzat, han estat molt complets amb informació molt útil i tot explicat al detall i amb una base científica.
Primer de tot agraïr el tracte rebut en tot moment, va ser excel·lent tant per part de la doctora Anna Costa com de la Laura.
Ara estic convençuda que les dietes que prohibeixen coses no funcionen i que el resultat es nota, poc a poc, sense rendirse gràcies a una alimentació sana i equilibrada i sense cap remordiment!!! menjo de tot i molt!!!!
Gràcies Equip, una abraçada molt forta!!
Gràcies a la Dra. Anna Costa i a tot el seu equip, he après què vol dir alimentar-se, he après que no hi han aliments que engreixin ni aliments que aprimin, sinó més sans i menys, que el pes de la balança de casa no és indicatiu de perdre greix corporal encara que pesem menys que la setmana anterior.
He après a desfer-me de mites alimentaris i de moltes mentides que a la indústria alimentària els interessa que creguem, sobre tot les dones, que patim més que ningú la pressió social d’un bon físic.
Moltes gràcies Anna, per sempre agraïda!!!! ??
Molt recomanable, un tracte excel·lent el de la Dra. Costa i tot el seu equip.
Vull donar les gràcies, especialment a la Laura Girona, ella m’ha ensenyat que les dietes, no serveixen per res, si no tens uns bons hàbits alimentaris.
I que el pes de la balança de casa, no ens diu res, lo millor posar-se en bones mans de professionals com aquest equip.
Moltes gràcies pel que he après, tant a la clínica, com als cursos que he participat. I espero aprendre més! ????
Sempre he sigut el que es diu “de bata”; ja quan em vaig llicenciar i doctorar en Biologia, per a estudiar la composició bioquímica dels aliments, com evitar que s’alterin microbiològicament, i com es poden manipular genèticament per a obtenir-ne una millor qualitat sensorial i nutricional. I, tot això, ho he pogut complementar des del punt de vista tecnològic, cursant també la llicenciatura de Ciència i Tecnologia dels Aliments; per a poder, posteriorment, assessorar a diferents indústries alimentàries, empreses de restauració i cadenes de distribució.
Però, el què més em fascina és la Dietètica, com a eina, i la Nutrició, com a Ciència que no para d’avançar; per intentar-nos explicar que els components dels aliments tenen molt a veure amb el funcionament del nostre cos i amb les nostres emocions.
Des de l’any 2006 treballo com a Dietista-Nutricionista clínica a la meva pròpia clínica de la ciutat de Girona (centre sanitari autoritzat per la Generalitat de Catalunya, amb núm. E17968056), per on han passat centenars de pacients.
Desitges que, també a tu, t’ajudi a FRUIR MENJANT SALUDABLEMENT i a SENTIR-TE MOLT MILLOR?