· curs online gratuït ·

EL MEU PES AMB ELS MEUS HÀBITS

Benvinguda!

T'asseguro que l'aprenentatge alimentari i psicològic que realitzaràs mitjançant aquest mini-curs no serà una pèrdua de temps. Sinó més bé una excel.lent inversió per la millora de la teva salut i benestar.

Amb els continguts i les activitats online que hauràs d'enfrontar dia a dia, estic segura que el teu enfocament i comportament alimentari donaran un gir de 180º. I això significarà, només si ho aprofites, la generació d'aquest punt d'inflexió que tant requereixes per a posar una ratlla vermella entre el teu abans i el teu després en molts aspectes, i no només alimentaris.

Amb aquests 5 dies d'aprenentatge te n'adonaràs de com d'equivocada has "viscut" durant molts anys, obsessionada constantment per a aconseguir el teu pes, amb una dieta darrera altra, sense ser prou conscient de les conseqüències que això suposa (tals prohibicions i restriccions) a nivell fisiològic i psicològic.

PRIMER PAS... DESCARREGA'T LA LLISTA DE LA COMPRA...

No es tracta d'una llista llarga, encara que contingui els ingredients per a 6 MENÚS. Són ingredients necessaris, tots ells saludables, per a poder elaborar, al llarg d'aquests dies, els teus dinars i sopars.

Si n'hi ha algun que no toleres, pots canviar-lo per altre similar.

Si algun no t'agrada, et recomanem que l'adquireixis i l'utilitzis, perquè moltes vegades les aversions alimentàries parteixen de com es cuina l'aliment; i si pots integrar-lo en aquesta preparació culinària, és molt possible que l'acabis incorporant de nou a la teva alimentació.

Totes les preparacions que t'aporto són saludables i molt apetibles. Les fruiràs molt a la taula. A més, es tracta de plats molt ràpids de preparar, saciants, perquè tinguis bones digestions i et trobis millor.

COM ES DESENVOLUPARÀ EL REPTE?

Encara que les noves tecnologies no siguin prescisament les teves aliades, ja veuràs que no hi ha cap complicació per a accedir als continguts. I si la tens, disposes del meu ajut per WhatsApp.

COM VISUALITZO LES TASQUES?

La visualització dels continguts del curs es poden realitzar des de l’absoluta comoditat, en el moment i lloc que es desitgi; des d’un mòbil, tablet, ordinador portàtil o de sobretaula. Tu escolleixes. 
Els menús de dinars i sopars tenen format de vídeu-recepta, amb una duració màxima de 2 minuts. Donvs, de  forma còmoda, front els fogons, pots veure-les mitjançant el teu mòbil.

TEMPS REQUERIT A DIARI?

Per les dues CLASSES ONLINE, la del DIA 1 (diumenge) i la del DIA 5 (dijous), només  farà falta màxim 30 minuts amb calma. La veritat és que et sorpendrà un munt el que en elles s’explica.
Per a realitzar les TASQUES D’AUTO-CURA online, només requereixes de 5-10 minuts, per a reflexionar tot amb calma (dilluns a dimecres).
Aconsellem que aprofitis per a posar-te front els fogons, i cuinar-te uns MENÚS INCREÏBLES.

COM SÉ EL QUÈ TINC DE FER CADA DIA?

Amb la reserva  de la teva plaça entraràs a formar part d’un grup tancat de WhatsApp, on NOMÉS deixarà indicacions en ell la Dra. Anna Costa, com a administradora. 
Cada matí tindràs un missatge al xat que t’explicarà la tasca del dia, i un enllaç on pots visualitzar els nous menús. 
Per igual, quan et sorgeixi algun dubte, pots comunicar-te de forma amb ella, per aquest mateix canal. 

QUI ORGANITZA AQUEST CURS?

Dra. ANNA COSTA CORREDOR
Dietista-Nutricionista
Llicenciada i Doctora en Biologia/Biotecnologia
 Tecnòloga dels Aliments
·
Directora clínica de NutriClínica Doctora Costa

AIXÒ ÉS EL QUÈ ESBRINARÀS I ENTENDRÀS

Anirem seguint un ordre lògic, pas a pas, perquè vagis aprenent i enfocant-te en els teus nous objectius:

Clau #1.
El què realment amaga el teu pes, quan fas "dieta", i que ningú t'ha explicat.

Clau #2.
Com i per què enfocar-te més en la teva salut que en la mesura que et dóna la bàscula.

Clau #3.
Quins són els sabotejadors del teu pes i salut que t'impedeixen arribar al teu objectiu de pes.

Clau #4.
Per què les teves "dietes" van acabar en fracàs. I què hauries de fer per aprimar-te de forma saludable i definitiva.

Després de realitzar el repte, deixaràs d'identificar-te amb la frase "JO ÉS QUE NECESSITO ESTAR A DIETA PER A MANTENIR EL PES A RATLLA".

Qui sóc i en què et puc ajudar?

Dra. Anna Costa

Col. núm. CAT000418

Em fascina la dietoteràpia, com a eina, i la Nutrició com a Ciència que intenta explicar-nos com els components dels aliments tenen molt a veure amb el funcionament del nostre cos i amb les nostres emocions.

Des de l’any 2006 treballo com a Dietista-Nutricionista clínica a la meva pròpia clínica de la ciutat de Girona (centre sanitari autoritzat per la Generalitat de Catalunya, amb núm. E17968056), per on han passat milers de pacients.

Desitges que, també a tu, t’ajudi a fruir menjant saludablement i a sentir-te molt millor?

M'HAS VIST A...