· EL MEU PES AMB ELS MEUS HÀBITS ·

Un curs online gratuït i únic, en format de repte, que t'ajudarà a donar un gir de 180º al teu enfocament alimentari.

Desitges perdre pes definitivament? Però, per més dietes que intentis, ¿no arribes al teu pes, o bé no l'aconsegueixes mantenir en el temps?

GUARDA'T AQUESTS DIES: DEL 17 AL 22 DE GENER

Decideix-te a "dir adéu" a les dietes que et prohibeixen, et restringeixen, que et fan passar gana, que et sumen ansietat, culpabilitat, i un efecte rebot rera altre.

Ara estàs en un moment diferent, i et convé un nou enfocament de la teva alimentació. Perquè necessites guanyar salut, qualitat de vida, i mantenir-te en el teu pes saludable, amb el qual saps perfectament que et sentiràs bé amb tu mateixa.

RESERVA LA TEVA PLAÇA ANOTANT AQUESTES DADES:

DIGA’M UNA COSA: ¿SOVINT SENTS QUE…

Si has contestat sí a algunes d'aquestes preguntes, vol dir que vius amb sufriment la relació que mantens amb el què menges i amb la bàscula.
Ser conscient d'això et posa en una situació de responsabilitat, per a poder emprendre els canvis necessaris que t'han d'ajudar a gestionar de forma saludable la teva alimentació i pes corporal.

EL CURS ES DESENVOLUPARÀ COMPLETAMENT ONLINE

Un cop reservada la teva plaça, omplint el formulari, al llarg de les properes 24 hores rebràs un mail que t'indicarà quins passos has de seguir per ACCEDIR COM ALUMNA a la nostra AULA ONLINE i al curs.
·
Començarem el proper diumenge 17 de gener; data a partir de la qual podràs començar a visualitzar els continguts audiovisuals i descarregables, de forma programada i seqüencial.
·
Sabem que el temps és un dels teus factors limitants. No et preocupi! Només requereixes de màxim 10 minuts diaris (de dilluns a dijous). I, per a visualitzar els 2 tallers online, bloqueja 1 hora al llarg del diumenge 17 i del divendres/dissabte de la propera setmana.

què aprendràs?

El diumenge 17 de gener comencem... Només queden...

Days
Hours
Minutes
Seconds

RESERVA LA TEVA PLAÇA ANOTANT AQUESTES DADES: