NUTRIENDO
MIS HÁBITOS

T'agradaria millorar la teva relació amb el que menges, fins al punt de perdre la por per menjar aliments considerats calòrics,
i aprendre a tenir el control conscient de la teva alimentació?

Pots aconseguir-ho!
Desterrant els teus errors alimentaris
i corregint la teva alimentació,
de forma gradual i sumativa,
canviant els teus pensaments, actituds i hàbits vinculats amb el què menges, amb la bàscula i les calories.

Diga’m una cosa…, sovint penses que…?

veus el que menges simplement com una "recàrrega de piles" per a poder continuar el dia? T'és igual menjar una cosa que una altra.

no pots parar les teves ànsies per menjar? Acabes sovint protagonitzant picotejos desmesurats del que t'havies prohibit.

tot (t')engreixa? Fins i tot l'aire! Per això creus que, per a controlar el teu pes, cal pesar-ho tot i comptar les calories.

t'estàs descuidant amb la teva alimentació? El teu ritme diari et fa improvisar què menges, i fins i tot els horaris dels teus menjars.

has d'estar a dieta diversos cops cada any, per a intentar posar a to la mesura de la bàscula? I ho pateixes, i molt.

Sé que t'has sentit identificada i, fins i tot, t'ha dolgut llegir-ho.
Si a això li sumes que et sents completament confosa sobre QUÈ ET CONVÉ MENJAR, I QUÈ NO, per a aconseguir el teu objectiu de pes, la sensació és de pànic.

Que sàpigues que no ets l’única a qui li passa…

Podria compartir-te els missatges que m’envien alumnes i pacients que, com tu, també abans se sentien aclaparats per no poder gestionar bé la seva alimentació.  

El problema es que:

Penses que no tens suficient força de voluntat per a seguir les "dietes" durant llarg temps. I estàs totalment desmotivada després de seguir-ne moltes amb les quals només has obtingut uns resultats temporals, i molts perjudicis.

Pateixes en intimitat afartaments recurrents, menjant quantitats desmesurades sense fre. Penses que només et passa a tu, i que no hi ha cap solució.

Tens molta "addicció" als productes amb un munt de sucres afegits. Els pensaments només els dirigeixes a què et menjaràs de postres, o què prendràs als entre-hores dolç. I ho vius amb molta resignació.

Arribar i mantenir-te en el teu pes saludable, i aconseguir sentir-te i estar bé amb tu mateixa, gaudint menjant…

ÉS POSSIBLE NOMÉS SI CANVIES ELS TEUS HÀBITS ALIMENTARIS, DE FORMA GRADUAL I SUMATIVA. SENT PERSEVERANT AMB AIXÒ.

I segur que desitges...

crear un entorn d'hàbits i actituds saludables a casa.

deixar de tenir prohibicions alimentàries que et generin ansietat, el desig i la culpabilitat per menjar alguna cosa.

poder menjar sense por ni remordiments, prenent el control de la teva alimentació; i gaudir-ne saludablement.

reduir els imprevistos i gestionar millor la teva alimentació.

no necessitar més "dietes" per a mantenir el pes a ratlla.

Sé que aconseguir tot això ho tens al cap...
Però no et serveix de res si sempre ho deixes per demà.

I tots aquests anhels els pots materialitzar si decideixes dur a terme un aprenentatge alimentari amb aquesta formació.

A NUTRIENDO MIS HÁBITOS t'ensenyo una estratègia alimentària provada perquè observis la teva alimentació com una gran aliada, mentre aprens a autogestionar-la de forma eficient per sempre.
És el mateix mètode que utilitzo amb els meus pacients per a ajudar-los a corregir la seva alimentació, i arribar als seus objectius de pes i salut.

És cert que disposes de molta informació al teu abast sobre com has de menjar.
A més, has fet moltes dietes que, malauradament, t'han instaurat mals hàbits i creences alimentàries que ara et sabotegen el teu pes i la teva salut. I estàs completament perduda, i amb una salut empitjorada.
Però ara, després de molts intents fallits, saps que només aconseguiràs trobar-te i veure't bé, si millores els teus hàbits i alimentació de forma conscient; aprenent i entenent el per què d'aquests canvis alimentaris.
Et toca fer el primer pas.
Aquest programa nutricional t'ensenyarà a menjar de forma conscient, com a eina d'autocura, sense que els teus pensaments i decisions girin diàriament al voltant del menjar.

Aprendràs, pas a pas...

Aspectes clau a nivell nutricional

És cert que cap aliment és imprescindible a la teva alimentació. Però si s'exclouen tipus i grups d'aliments, cal saber bé com substituir-los, per a poder evitar deficiències i les conseqüents alteracions fisiològiques. Doncs, és important conèixer les peculiaritats nutricionals de cadascun.

Idees culinàries per incloure-les als teus menús

El cicle alimentari s'inicia amb la configuració de menús i altres àpats diaris. Aquí comença l'organització i la gestió de la teva alimentació. Per a ajudar-t'hi al màxim, et plantegem idees culinàries, en format de vídeoreceptes, molt ràpides i apetitoses, per a incloure aquests aliments al teu dia a dia alimentari.

Punts crítics de l'etiquetatge

Què hi ha relatiu al moment compra? A l'envàs hi ha massa informació que no saps com interpretar-la. I de les Apps no et pots fiar gens. No et preocupi, perquè se t'exposarà quins són els punts crítics que has de considerar per a cada producte. Simple, fàcil i ràpid, per a saber què comprar (i què no), fent-ho amb criteri i reflexió.

Mites i falses creences que caldria desterrar

Tens molta informació al teu abast. Malgrat tot estàs més confusa ara que mai. Observes que molta d'aquesta informació es contradiu. I això fa que no sàpigues a quina atendre.
Però no et preocupi: a partir d'ara, amb la Ciència a la mà, t'aclarirem els teus dubtes, i seràs molt més crítica amb la informació que t'arriba.

Fulls de ruta com a estratègia pràctica

Per a cada grup d'aliments, rebràs per mail el teu full de ruta, per a descarregar-lo i editar-lo. Amb ell tindràs una estratègia ben dissenyada, per part de Dietistes-Nutricionistes, per a fer les correccions alimentàries necessàries, aplicant la informació pràctica que t'aporta el curs.
Porta el teu canvi d'hàbits al següent nivell, al teu ritme, adequant-lo al teu dia a dia.

Amb un material educatiu eficaç...

lliçons amb vídeo

infografies molt visuals

>250 vídeoreceptes de fàcil
i ràpida preparació

recursos didàctics
dirigits al canvi

resolució de dubtes
via xat de WhatsApp

suport tècnic immediat
front incidències informàtiques

Seguint aquesta metodologia...

12 setmanes per a 12 canvis alimentaris

Cada setmana sumarem un canvi alimentari diferent.
De cadascun t'expliquem el per què et convé, t'aclarim els dubtes que t'hi sorgeixin, ens n'anem al supermercat amb tu i, a casa, ens posem davant dels fogons per indicar-te preparacions culinàries ràpides i desitjables.

Continguts nous cada setmana.

Es consulten en modalitat en línia. Tenen format audiovisual (vídeos) i infografia.
Aquesta formació no està associada a cap comunitat externa, ni a xarxes socials. Tots els continguts són dins aquesta plataforma online, i accedeixes al teu ritme i horaris.

material molt visual per a entendre'l fàcil.

La majoria de nosaltres ens "perdem" i ens desganem quan veiem moltes línies de text, o bé moltes fulles per llegir. En som plenament conscients.
Doncs, aquí no hi ha res d'això. Treballarem amb molt dibuixet i mínim text, i us ho anirem exposant en diferents vídeos.

ciència darrera dels continguts.

Els coneixements científics no són fàcils d'entendre, i malauradament arriben només a una minoria de població.
Fa molts anys que expliquem Ciència de forma molt entenedora i amb molta simplicitat. Els nostres pacients i alumnes, i els seus resultats, són el nostre aval.

descarregables per a portar la teoria a la pràctica.

Els fulls de ruta que tindràs disponibles cada setmana són una estratègia dissenyada per part de Dietistes-Nutricionistes per a ajudar-te a millorar la teva alimentació, consolidant la introducció sumativa de cada grup d'aliments.
A cadascuna d'elles tindràs informació sobre el QUÈ, el COM, el QUAN i el QUANT per a aconseguir-ho amb èxit.

Tens ara l'oportunitat de sumar un aprenentatge alimentari únic de només 3 mesos de durada.

Preu mensual PROMO

77 €

Preu mensual REAL

Això és el que opinen elles...

Vam conèixer a l'Anna just a l'inici de la pandèmia, i vam iniciar sessions en línia d'assessorament nutricional, ja que tenia dos problemes. D'una banda, la meva filla adolescent: edat complicada en què per desgràcia les xarxes socials poden fer molt de mal, amb por que caigués en qualsevol trastorn alimentari. Hi va haver un canvi brutal: la meva filla està estupenda, el seu cos s'ha desinflat, menja més que abans i millor, i se sent feliç.
I el meu: dietes tota la vida, amb els seus respectius efectes ioio, fins a acabar amb una cirurgia per obesitat.
El repte era que la meva filla mengés sense por, saludablement, sense sentiment de culpabilitat, sense constants canvis d'humor sobtats per culpa del menjar, etc. I jo no recuperar el pes perdut.
Quan vam començar amb l'Anna, cada sessió era una sorpresa quan ens explicava de forma clara i senzilla quina era la funció dels aliments al nostre organisme, i les seves propietats, trencant amb un munt de mites sobre aliments prohibits.
Ara estem fent el curs NUTRIENDO MIS HÁBITOS, que recomano totalment. És fàcil de seguir, el mètode és audiovisual, quelcom que ho fa molt amè. T'ho explica per grups d'aliments, les receptes són superfàcils i ràpides d'elaborar. Gràcies Anna.
Cel Ortega
Fa uns anys vaig anar a la consulta de la Dra. Anna Costa, perquè em dissenyés una pauta d'alimentació personalitzada que encara avui segueixo, perquè s'ha convertit en el meu model de vida.
L'Anna és una persona molt humana, comprensiva, propera, i molt formada en l'àmbit de la Nutrició i l'alimentació; i tot això em va transmetre, des del començament, molta confiança i benestar.
He realitzat diversos cursos amb ella. I, des de fa uns mesos, m'he donat d'alta a la membresía "NUTRIENDO MIS HÁBITOS". M'està agradant aprendre més i més sobre aspectes que no coneixia dels diferents grups d'aliments. A més, hi ha tota una proposta de receptes molt versàtils i adaptades a tots els gustos.
Recomano totalment aquesta formació, perquè ens pot servir per a tota la vida. Hi ha una gran feina al darrera i això ho valoro moltíssim.
Molt agraïda a la Dra. Costa, i a tot el seu equip!
Laia Serramitja
Vull explicar la meva experiència amb el curs NUTRIENDO MIS HÁBITOS, que per a mi és increïble. Estic aprenent moltíssim amb ell. Hi ha una gran feina al darrera. I els continguts estan explicats de manera que és molt fàcil d'entendre'ls i més d'aprendre.
He lluitat durant moltíssims anys per la meva obesitat. Després del meu embaràs em vaig quedar amb 30 kg de més, que no he aconseguit perdre. Porto 40 anys amb dietes, i deixant-me molts diners pel camí.
Per fi he trobat un curs que m'ensenya a menjar saludablement. M'ajuda a deixar el sucre, i tot allò dolç de costat. I això és per a mi un miracle.
Malgrat que em queden molts quilos per a baixar, el més important ara, per mi, és que em trobo molt bé menjant així. I això ho valoro moltíssim.
Estic molt agraïda. Moltíssimes gràcies per tot!
Bibiana Romero
Vull donar-te les gràcies.
D'una forma molt senzilla i efectiva ens dones una informació molt valuosa i que podem anar aplicant al nostre dia a dia.
Tinc clar que això és un canvi d'hàbits i cal que aquest canvi ho faci de manera molt conscient perquè sigui un canvi PER A QUEDAR-SE, i no un canvi fugaç i que duri dos dies.
El curs m'ajuda a ser conscient de tot el que he de millorar, i a poc a poc i al meu ritme, aconseguiré anar avançant.
Només volia deixar palès el benefici de la teva tasca i que sàpigues que va deixant empremta en els alumnes.
Moltes gràcies i fins a la propera!
Núria P. R.
Uneix-te avui a aquest aprenentatge alimentari per només 77 € al mes durant 3 mesos.

Accedeix des de qualsevol dispositiu

Tu esculls quan i on realitzar-ho

Accés il.limitat, i a totes les actualitzacions.

Comença un nou enfocament alimentari que t'allunyi de les dietes, et sumi salut i qualitat de vida, mentre aconsegueixes aprimar-te definitivament.

Qui sóc i en què puc ajudar-te?

Dra. Anna Costa

Sempre he estat el que s’anomena col·loquialment “de bata”; ja quan em vaig llicenciar i doctorar en Biologia/Biotecnologia Alimentària, per estudiar la composició bioquímica dels aliments, com evitar que s’alterin microbiològicament, i com es poden manipular genèticament per obtenir una millor qualitat sensorial i nutricional. I, tot això, ho vaig poder complementar des del punt de vista tecnològic, cursant també la llicenciatura de Ciència i Tecnologia dels Aliments; per poder, posteriorment, assessorar diferents indústries alimentàries, empreses de restauració i cadenes de distribució.

Però, el que més em fascina és la Dietètica i Dietoteràpia, com a eina, i la Nutrició, com a Ciència que no para d’avançar; per intentar explicar-nos que els components dels aliments tenen molt a veure amb el funcionament del nostre cos i amb les nostres emocions.

Des de l’any 2006 treballo com a Dietista-Nutricionista clínica a la meva pròpia clínica de la ciutat de Girona (centre sanitari autoritzat per la Generalitat de Catalunya, amb núm. E17968056), per on han passat milers de pacients.

Vols que, també a tu, t’ajudi a GAUDIR MENJANT SALUDABLEMENT, ia MILLORAR LA TEVA RELACIÓ AMB EL MENJAR?

LES PREGUNTES QUE MÉS EM FAN D'AQUESTA FORMACIÓ

Si vols baixar pes i grassa de forma definitiva (sense efecte rebot), regular els teus nivells de colesterol, triglicèrids, glucosa, tensió arterial i resistència a la insulina. Si vols aprendre a portar una alimentació més saludable tenint en compte les eleccions alimentàries, basades en un criteri i decisió de què menjar en cada moment i, també, com et relaciones amb el què menges i amb la teva bàscula, llavors és per a tu. I més si parteixes d’haver fet moltes dietes durant anys, i saps que han acabat en fracàs; i ara estàs molt confosa de què et convé menjar i què no.
Aquest aprenentatge alimentari precisament té un objectiu completament oposat al de les múltiples dietes que deus haver provat; amb les quals has restat un munt d’aliments i calories per sumar-te ansietat, fatiga, fracàs i efecte rebot.
Faràs les coses molt diferents i de forma encertada: canvis alimentaris efectius per a anar millorant la teva alimentació, treballant a consciència cada grup d’aliments, i sumant benestar.
Per això, cada setmana per grup alimentari, tindràs a la teva disposició un FULL DE RUTA específic que t’ajudarà a incloure de forma pràctica i eficaç el grup vigent dins de la teva alimentació. En aquest full de ruta se t’indicarà el QUÈ, el COM, el QUANT i el QUAN perquè ho portis a la pràctica usant tota la informació a nivell de cuina i compra que tens del grup al llarg de la setmana. Així de fàcil i així de simple, i amb resultats satisfactoris. Perquè aniràs sumant petites accions alimentàries sense gaire esforç per obtenir grans resultats al final.
Durant 3 mesos, et donaré accés setmanalment a continguts nous, seguint una programació lògica i coherent, perquè facis un aprenentatge alimentari efectiu.
El pots cursar al teu ritme i als teus horaris. L’objectiu és ajudar-te a convertir-te en la gestora de la teva alimentació, i la dels de casa.
Un cop realitzats els 3 pagaments de la subscripció, disposes d’accés il·limitat als continguts, i tindràs a disposició totes les actualitzacions que en fem.
Es tracta d’una educació alimentària que s’hauria d’oferir a les escoles, als centres de salut o a nivell comunitari. Seria el desitjable per a ajudar a tothom, de qualsevol edat i situació, a millorar els seus hàbits alimentaris i a gestionar la seva alimentació, per a sumar salut i controlar-ne el pes.
La metodologia que exposo, amb tot el material audiovisual i descarregable, és la mateixa que utilitzem a consulta clínica, des de fa més de 15 anys, per ajudar els nostres pacients a arribar als seus objectius de pes i salut. I t’asseguro que funciona.
És molt difícil de predir números absoluts de pèrdua de pes a la teva bàscula, per període de temps. La pèrdua de grassa corporal està subjecta a diversos condicionants, i no només al que entra (alimentació) i al què gastes (per activitat física). També depèn de factors externs, com ara el descans i la gestió emocional, a més d’uns condicionants genètics, fisiològics i metabòlics molt particulars.
Quan comencis els canvis alimentaris que et suggereixo, a través dels continguts, i els apliquis setmana a setmana, veuràs que comences no només a baixar quilos; també a sentir-te molt millor i a trobar-te molt bé. Tant… que et sentiràs culpable per no haver-te posat abans a millorar els teus hàbits, i sí haver decidit surfejar erròniament d’una dieta a una altra, buscant-hi només una solució de pes, i no tant de salut.
Si apliques dia a dia la informació que et facilito, amb CONSTÀNCIA, DISCIPLINA i PACIÈNCIA, podràs observar resultats satisfactoris de pèrdua ponderal i de volum.
Amb l’ompliment del formulari de compra crees el teu compte d’alumne a la nostra aula online.
Amb el teu compte loguejat (guardat del teu usuari i contrasenya) al teu ordinador, tablet o mòbil, pots accedir sempre des del menú de la pàgina d’inici, fent clic a AULA ONLINE. Això et derivarà a ELS MEUS CURSOS i a tot el temari d’aquest programa. És molt fàcil i intuïtiu.
Sí. Tot i que pots cursar els continguts en 3 mesos, amb el seu accés gradual i setmanal als nous continguts, sempre hi podràs accedir, per consultar-los.
Periòdicament ho anirem actualitzant, en base als vostres suggeriments i comentaris, i també tindreu al vostre abast aquestes actualitzacions.
Cap. Només voler auto-cuidar-te diàriament fent ús de la teva alimentació, com la teva gran aliada de salut física i mental.
No et preocupi. Tant l’accés com el maneig per dins de l’aula online és molt intuïtiu i simple.
A més, pots accedir als continguts des de qualsevol dispositiu: el teu mòbil, tauleta o ordinador de sobretaula o portàtil. Això et dóna molta comoditat per escollir el moment i el lloc, mentre tinguis connexió a internet.
Sense cap problema pots donar-te de baixa, de forma voluntària, quan vulguis.
Amb això, es queden cancel·lats els posteriors pagaments recurrents de la subscripció.
Un cop et donis de baixa, perds totalment l’accés a tots els continguts del curs.

Això és el que opinen elles...

Feia temps que tenia ganes de contactar amb algun nutricionista, per posar una mica d'ordre a la meva dieta i als meus menús diaris. Sóc una persona que intenta cuidar-se molt, i faig esport cada dia. I, estant en una edat propera a la menopausa, volia aprendre hàbits saludables.
Em va recomanar a Anna una amiga que la seguia a Instagram, i que havia fet algun taller seu durant el confinament. No m'ho vaig pensar dues vegades. Tot un encert el curs. No només et dóna idea de què menjar i com menjar-ho; també entendre què menges i per a què ho has de menjar, i en quines racions, perdent la por a aquells aliments que sempre hem considerat prohibits sense cap fonament científic.
A més, m'ajuda a millorar el meu estat físic, i a obtenir més rendiment en l'activitat física, que per a mi és tan important.
Un encert del tot, i recomanable al 200%.
Carme Pérez
NUTRIENDO MIS HÁBITOS és un curs molt interessant. M'està aportant molta informació que desconeixia; sobretot la part més química dels aliments. I trenca amb els diferents mites alimentaris que sempre s'han dit sense cap argument sòlid.
D'altra banda, aporta recetes i idees innovadores sobre com menjar els aliments de sempre. Perquè es fan servir com a ingredients aliments de proximitat; i no els de l'altra banda del món, com sí que ho fan altres cursos.
Les receptes que he elaborat han quedat totes delicioses, i estan incorporades als menús de casa.
Els vídeos de les receptes són molt didàctics, i en un parell de minuts, o menys, veus perfectament l'elaboració i els ingredients.
Ho pots anar fent al teu ritme, i sense presses.
Laia
Estic cursant la primera edició de la formació NUTRINT ELS MEUS HÀBITS. I confirmo que és excel·lent.
Requereix invertir poc temps per anar seguint els nous continguts setmana a setmana.
S'aprèn amb uns continguts molt útils i basats en la ciència.
A dia d'avui ens arriben tantes falses informacions, que s'agraeix tenir una informació fidedigna, i amb rigor.
Les receptes que inclou el curs són de 10.
Georgina Secall
Estic molt contenta amb aquesta formació!
M'ajuda a desterrar mites que tenim apresos de forma errònia, i que ens estan fent tant de mal, sense saber-ho.
El cert és que mai és tard per aprendre, i menys si són conceptes que ens ajuden moltíssim en el nostre dia a dia i salut.
Lluïsa de Batlle

No crec que vulguis continuar provant més “dietes”, quan saps que totes han acabat en fracàs, i ho has passat molt malament física i anímicament.

Crearàs hàbits i actituds alimentàries saludables, seguint les directrius dietètico-nutricionals que s'hi van donant.

Amb aquest nou enfocament alimentari, entendràs perfectament que una alimentació saludable no és sinònim d'evitar, restringir i compensar; ni tampoc no va de no menjar per por o sentir culpabilitat. Sinó que respon a menjar amb flexibilitat, decisió responsable i de gaudir menjant.

Tindràs al teu abast més de 250 idees culinàries, en format de vídeoreceptes, que et donaran una fórmula simple, efectiva i pràctica perquè els teus menús de la setmana siguin el màxim de variats i saciants possible, destinant el mínim temps a la cuina.

La cistella de la compra i el rebost seran saludables, atenent a les indicacions sobre els punts crítics de l'etiquetatge que se't facilita per a cada grup d'aliments.

Eradicaràs errors alimentaris que, sense que en siguis conscient, actuen com a autèntics sabotejadors del teu pes i salut, no deixant-te aprimar ni trobar-te tan bé com podries.

Aprendràs a gestionar correctament la teva alimentació, i la dels de casa, mitjançant una informació veraç, rigorosa, basada en la Ciència i actualitzada. Però explicada amb un format molt entenedor.

Uneix-te avui, i fes l'aprenentatge al teu ritme i horaris. Cada setmana tindràs nous continguts, els quals pots consultar de manera il·limitada.
Copyright © 2022 Anna Costa Corredor   |    Avís Legal    |    Política de Privacitat