DIA 5 – LES CONSEQÜÈNCIES PSICOLÒGIQUES DE LA «MENTALITAT DIETA»

Al llarg d'aquests dies has après un munt de coses:

Ser més conscient del que menges (i que no).

Has pogut reflexionar sobre quina és la qualitat nutricional del que participa habitualment de la teva alimentació, en base a aquestes eleccions alimentàries freqüents. I així doncs fer un registre dietètic diari t'ha ajudat a detectar quins són els teus punts crítics alimentaris, per a poder corregir-los. Però, també, has pogut observar com darrera d'algunes eleccions podia haver una causa emocional.

Has identificat els teus propis indicadors de salut, que són excel·lents per a donar-te informació de com respon el teu cos al teu estil de vida alimentari.

Ara ets coneixedora de que la mesura que et dóna la bàscula és quelcom extern a tu, i alhora massa genèric i fluctuant, com per continuar fiant-te'n, i que a sobre et condicioni tantíssim el teu dia a dia, en les teves decisions. Només tenim un cos, que és la nostra casa. I cal tenir-ne cura. Que funcioni bé és primordial. Ell ens avisa quan va malament. I és agraït quan el cuidem. Per això, a partir d'ara comença a utilitzar aquests indicadors tan fiables, a escoltar més el teu cos; i "llença la bàscula per la finestra".

Adonar-te de com influeix allò (mal) après amb les "dietes" sobre les teves conductes alimentàries i emocions.

T'hauràs adonat que la relació és enorme, i alhora poc saludable. Perquè, si descontroles, això t'aboca a emocions summament negatives de culpabilitat, tristesa, angoixa, disgust,... Que el fet d'estar "a dieta" el sols portar a la teva intimitat. I que intentes evitar tots els comentaris "regalats" del teu entorn quan algun dia decideixes premiar-te amb algun menjar fora dels "esquemes" de tal dieta. Però, també, viure "a dieta" no para de sumar-te pors per menjar determinades coses, per no passar-te calòricament.

ANEM A VEURE QUINES CONSEQÜÈNCIES PSICOLÒGIQUES COMPORTA EL FET D'ESTAR SUBMERGIDA DINS LA "MENTALITAT DIETA", i EL QUÈ HAS DE FER A PARTIR D'ARA.

ANOTA tus datos aquí, y accede a la CLASE ONLINE GRATUITA:

Posa't còmoda, i RESERVA'T 30 MINUTETS, sense distraccions, que el que t'explico ho val. Pensa que NOMÉS ESTARÀ DISPONIBLE FINS AQUEST DIUMENGE.

En aquesta classe online et dono les respostes a la tasca que vas fer ahir, mostrant-te com els errors alimentaris que has identificat són uns autèntics SABOTEJADORS DEL TEU PES I SALUT.

Al final de la classe online t'indicaré QUINA ACTITUD I CONDUCTES has d'adoptar per a poder APRIMAR-TE DEFINITIVAMENT SENSE PERDRE LA SALUT pel camí.
Ara segur que estàs convençuda que no deixaràs entrar NI UNA DIETA MÉS A LA TEVA VIDA. I, també, saps que davant el gran interrogant de COM BAIXARÀS ELS QUILOS EXCEDENTS que se t'han sumat aquests anys, la resposta ja no et genera incertesa.

Perquè t'he explicat que existeix una manera eficaç d'aprimar-se alhora que vas guanyant salut, sense gaire esforç, i gaudint del procés. No és ni més ni menys que APRENDRE A MENJAR DE FORMA CONSCIENT.

Saps què tenen en comú les persones que mantenen una relació saludable amb el que mengen i que no requereixen de dietes per a mantenir-se en el seu pes saludable? El secret està en que...

han après a gestionar la seva alimentació amb informació alimentària fidedigna i amb els millors recursos pràctics.

han convingut prioritzar la seva alimentació i hàbits posant el focus en la seva autocura (i no en el seu pes).

han après a invertir el seu (poc) temps disponible de forma intel·ligent.

s'envolten de persones amb un estil de vida saludable com elles.

No canviar els teus hàbits t'està tancat les portes a trobar-te, sentir-te i veure't bé a amb tu mateixa.

T’agradaria deixar enrera les «dietes» restrictives i aprendre a fruir menjant mentre vas aprimant-te?

EN AIXÒ ET PUC AJUDAR, a menjar de forma intel·ligent per a reduir la grassa excedent de forma definitiva sense perdre la salut.

Et proposo un programa nutricional que inclou:

El teu pla alimentari personalitzat, que et permetrà saber què has de menjar a cada àpat diari, i en quines racions.

Sessions online individualitzades, de 30-45 minuts cadascuna, una per mes; per acompanyar-te durant aquest procés de canvis alimentaris.

Un aprenentatge alimentari que pots anar realitzant al teu ritme i horaris, per saber com has de planificar els menús setmanals (saciants, apetibles i fàcils de preparar), com fer una cistella de la compra saludable i com gestionar la teva cuina setmanal amb el mínim temps. I, a més, erradicar falses creences sobre determinats aliments.

Si t'interessa, tens més informació fent un clic en aquest botó:

TU DIETA
A MEDIDA

Un programa nutricional creat perquè puguis dir "adéu" a les dietes,

amb el qual podràs aprimar-se sense efecte rebot,

sense prohibir-te ni restringir injustificadament,
sense passar gana, ni ansietat.
Sí guanyant salut i vida.

Amb ell aconseguiràs fer el gir alimentari que requereixes per aconseguir el teu objectiu, encara que tinguis un llarg historial de dietes, i poc temps per gestionar la teva compra i cuina setmanal.

Una metodologia de treball pas a pas

26 lliçons en vídeo
+ de 10 hores de formació

10 guies d'aplicació
descarregables

6 fitxes de treball
descarregables

sessions online
individualitzades

el teu pla alimentari
personalitzat

46 video-receptes de
menús ràpids i complets

Copyright © 2023 Anna Costa Corredor   |   Política de Privacidad
Iniciar WhatsApp
En què et podem ajudar?
¡Hola! ¿Tienes alguna duda? Te puedo ayudar.