CUIDA'T
ALIMENTÀ-
RIAMENT
A L'ESTIU

Aprofita‘t positivament d’aquest programa
de curta durada (4 sessions individualitzades i pràctiques)
per a posar ordre i organització a la teva alimentació,
creant-te uns bons hàbits alimentaris.

T'ajudarà a gaudir d'aquests mesos d'estiu sense restriccions ni culpabilitat, i evitaràs que a la tornada de setembre et trobis amb una sorpresa frustrant derivada del descontrol alimentari.

Aquest programa és per a tu si...

Des de fa temps, ja estaves decidida en millorar la teva alimentació, i la de tots els de casa, però mai has trobat el moment per posar-t’hi.

Observes que últimament pateixes una pujada de pes degut a una mala gestió de la teva alimentació.

Habitualment el teu dia a dia et genera bastant angoixa, i acabes picant a totes hores, o fent menges compulsives. No saps sola com frenar-ho.

No t‘agrada cuinar, però saps que hi ha uns mínims que són requerits per a trobar-te i sentir-te més bé utilitzant la teva alimentació com a eina.

T'ha passat pel cap tornar a posar-te "a dieta" per a veure't millor. Però saps que té curta durada, que et suposa molt esforç treure i treure, i al final passarà el de sempre: efecte rebot.

Si a això li sumes que et sents completament confosa sobre QUÈ ET CONVÉ MENJAR, I QUÈ NO, per a aconseguir el teu objectiu de pes, la sensació és de pànic.

Arribar i mantenir-te en el teu pes saludable, i aconseguir sentir-te i estar bé amb tu mateixa, gaudint menjant…

ÉS POSSIBLE NOMÉS SI CANVIES ELS TEUS HÀBITS ALIMENTARIS, DE FORMA GRADUAL I SUMATIVA, SENT PERSEVERANT I PACIENT.

I segur que desitges...

crear un entorn d'hàbits i actituds saludables a casa.

deixar de tenir prohibicions alimentàries que et generin ansietat, el desig i la culpabilitat per menjar alguna cosa.

poder menjar sense por ni remordiments, prenent el control de la teva alimentació; i gaudir-ne saludablement.

reduir els imprevistos i gestionar millor la teva alimentació.

no necessitar més "dietes" per a mantenir el pes a ratlla.

Sé que aconseguir tot això ho tens al cap...
Però no et serveix de res si sempre ho deixes per demà.

I tots aquests anhels els pots materialitzar si decideixes dur a terme un aprenentatge alimentari individualitzat amb aquest programa nutricional.

A CUIDA'T ALIMENTÀRIAMENT t'ensenyem una estratègia alimentària provada perquè observis la teva alimentació com una gran aliada, mentre aprens a autogestionar-la de forma eficient per sempre.
És el mateix mètode que utilitzem amb els nostres pacients per a ajudar-los a corregir la seva alimentació, i arribar als seus objectius de pes i salut.

Aquest programa nutricional t'ensenyarà a menjar de forma conscient, com a eina d'autocura, sense que els teus pensaments i decisions girin diàriament al voltant del menjar.

En què consisteix aquest programa nutricional?

A LA PRIMERA SESSIÓ... parlem de menús

Tens dubtes de com planificar els menús de la setmana? Parlarem de les millors CONFIGURACIONS DE DINARS I SOPARS, i també el motiu pel qual ha de ser així, i no d’altra manera, basant-nos en aspectes nutricionals i fisiològics, que sabem que et sorprendran moltíssim (perquè mai t’ho havies plantejat). 
Per altra banda, com a eines per a treballar-ho, rebràs per mail:
  • Una guia d’aplicació en forma de PLANIFICADOR DE MENÚS amb indicació dels grups que han de participar per dia i àpat de la setmana, per tenir molta varietat.
  • Una fitxa de treball amb les diferents CONFIGURACIONS DE MENÚS per a adaptar-hi les teves receptes i idees culinàries, perquè siguin completes des del punt de vista nutricional.

A LA SEGONA SESSIÓ... com fer bones eleccions fora de casa

Si és per a tu un bon mal de cap quedar per menjar fora de casa, perquè mai saps què has d’escollir per no passar-te calòricament, i veure-ho repercutit en el teu pes, no et preocupi.
Perquè, en aquesta sessió, se t’explicarà com pots escollir molt bé, gaudint-ho, dins una àmplia varietat de plats de primers i segons, i també de postres, sense que suposi un excés calòric important, ni sortis del restaurant rondant per indigestió.

A LA TERCERA SESSIÓ... parlem de la teva cistella saludable

T’explicarem com has de llegir l’etiquetatge dels productes envasats, de forma ràpida, fàcil i efectiva, a través dels anomenats PUNTS CRÍTICS. I, com a resultat, podràs disposar d’un REBOST SALUDABLE, sabent què hauries de tenir present al frigorífic, al congelador, al fruiter, i als armaris de la cuina.
T’enviarem per mail, com a fitxa de treball, un document perquè posis en pràctica aquest aprenentage:
  • Un ARBRE DE DECISIONS DE PRODUCTES ENVASATS per saber si et convé comprar aquell producte processat, o no, en base a la detecció dels punts crítics de l’etiquetatge.

A LA QUARTA SESSIÓ... parlem de gestió de cuina

Ara toca posar-se el davantal per anar-nos-en FRONT ELS FOGONS.
Parlarem de quines PREPARACIONS CULINÀRIES són les més idònies per a poder tenir els menús de tota la setmana llestos en relativament poc temps.
I quines COCCIONS són les preferents, per a poder conservar al màxim la càrrega nutricional dels aliments, i alhora no perjudicar-te la salut amb alguns compostos que es poden generar.
I és que si segueixes els nostres consells, només embrutaràs la cuina 1 o 2 dies de la setmana, destinant-hi màxim 2 hores en total. I la resta de dies només serà emplatar, escalfar (si cal), i en 2 minuts ho tens sobre la taula. Veritat que sona genial?

GUIES D'APLICACIÓ I FITXES DE TREBALL

Segons la temàtica tractada a cada sessió online, tindràs a la teva disposició, i enviat per mail, diferent material infogràfic i formularis exclussius que t’han d’ajudar a implementar a casa allò que s’ha tractat a la sessió individualitzada, i fer aquest aprenentatge de la millor manera.

> 275 VIDEO-RECEPTES... per a deixar enrera la monotonia

Durant el mes que dura el programa nutricional tindràs accés a un curs exclussiu per a pacients on disposes de més de 275 vídeo-receptes de 2 minuts màxim de durada.
En elles pots visualitzar els INGREDIENTS i el PAS A PAS d’un munt de preparacions i l’aplicació de tècniques culinàries i formats de presentació, per a cadascun dels 12 grups d’aliments, que t’obriran l’interés per cuinar-te molt més, i fer-ho amb el mínim temps.

Comencem junts a cuinar els nous hàbits? Amb el nostre assessorament i material et serà molt més fàcil.

ARA ÉS EL MILLOR MOMENT, I AMB NOMÉS 4 SESSIONS. PER A CUIDAR-TE TU. PER A CUIDAR DE LA TEVA FAMÍLIA.

Amb un material educatiu eficaç...

4 sessions individualitzades

recursos didàctics
dirigits al canvi

ressolució de dubtes
via xat de WhatsApp

>275 vídeoreceptes de
ràpida preparació

Comença un nou enfocament alimentari que t'allunyi de les dietes, et sumi salut i qualitat de vida, mentre aconsegueixes aprimar-te definitivament creant bons hàbits alimentaris.

Les preguntes que més ens fan....

A dones que desitgin aprendre a dur a  terme una alimentació saludable en base a les seves eleccions alimentàries.
Indistintament de si busquen altres objectius com perdre greix corporal i pes, regular els seus nivells de colesterol, triglicèrids, glucosa, tensió arterial i resistència a la insulina.
Sí, perquè les sessions són individualitzades (no grupals), i et posem al teu abast uns coneixements i unes eines molt pràctiques perquè aprenguis a menjar més adequada i saludablement; i et porti a assolir el teu pes i composició corporal saludables, per mantenir-los en el temps. I has de saber que no només te’n beneficies tu, també ho fa la teva família.
La durada del programa nutricional és d’un mes. Per tant, programarem les 4 sessions online o per fer presencialment amb una freqüència setmanal, perquè amb aquest temps mínim disposis de tota la informació necessària per a poder auto-gestionar eficaçment la teva alimentació (i la de tota la família), tractant a cada sessió una fase del cicle alimentari, que aniràs treballant setmana a setmana a nivell pràctic.
Es tracta d’una educació alimentària que s’hauria d’oferir a les escoles, als centres de salut o a nivell comunitari. Seria el desitjable per a ajudar a tothom, de qualsevol edat i situació, a millorar els seus hàbits alimentaris i a gestionar la seva alimentació, per a sumar salut i controlar-ne el pes.
La metodologia que exposem, amb tot el material  descarregable, és la mateixa que utilitzem a consulta clínica, des de fa més de 15 anys, per ajudar els nostres pacients a arribar als seus objectius de pes i salut. I t’assegurem que funciona.
Sí, si ho desitges. Primer has d’adquirir el programa “CUIDA’T ALIMENTÀRIAMENT A L’ESTIU” i, addicionalment, un pack de seguiment, que es pot dur a terme online o bé presencialment a la nostra clínica de Girona ciutat, seguint una freqüència també setmanal o bé quinzenal. I si desitges un seguiment més espaiat, les sessions de seguiment tenen un cost de 60 €.
És quelcom molt difícil de predir: indicar números absoluts de pèrdua de pes a la teva bàscula per un periode de temps. Això és degut a que la pèrdua de pes/greix està subjecta a diversos condicionants, i no només al què entra (alimentació) i al què surt (gastes per activitat física). I, a més de d’altres factors externs a tenir molt en compte (descans suficient i salut emocional), també existeixen uns condicionants genètics, fisiològics i metabòlics molt particulars.
De tu depèn la CONSTÀNCIA (continuar amb allò après després del programa), la DISCIPLINA (en mantenir uns bons hàbits i conductes alimentàries) i la PACIÈNCIA per a observar resultats satisfactoris d’una pèrdua ponderal (i sobretot evitar obsessionar-te pesant-te cada dia).
Copyright © 2023 Anna Costa Corredor   |     Política de Privacitat