ELS TEUS 3 GRANS ERRORS ALIMENTARIS

Descobreix quines són les 3 conductes alimentàries que repeteixes pràcticament a diari, sense ser conscient que actuen com a sabotejadores del teu pes i estat de salut.

Si t’has identificat amb això, a què esperes per a canviar-ho? O prefereixes continuar patint i que la situació t’empitjori?

Necessites enfocar molt diferent la teva alimentació. Has de tenir clar que tot canvi extern passa per fer un aprenentatge alimentari que has d’interioritzar. Sinó, no durarà gens.

NUTRIENDO MIS HÁBITOS | online

T'agradaria aprendre a gestionar la teva alimentació, de forma conscient, gradual i sumativa?

Necessites perdre la por a menjar certs aliments, i no sentir-te culpable quan ho fas, per ser considerats calòrics o molt greixosos?

Necessites deixar de banda els pensaments vinculats amb les calories i la bàscula? Has de desterrar males conductes alimentàries que no t'ajuden a sentir-te ni veure't bé?

Aquest aprenentatge alimentari és el que hauries d'haver fet fa molts anys, i així t'hauries estalviat tants tombs dietètics i patiment en aquest intent de cuidar-te.

Amb NUTRIENDO MIS HÁBITOS t'ensenyaré el meu pas a pas per aprendre i aplicar allò necessari per a deixar de patir amb el menjar, amb el teu cos i amb els teus pensaments, per sempre.
Sense cap rigidesa, ni prohibicions, ni evitacions, sense cap pressió.
Sí plenament gaudint dels canvis alimentaris i les seves conseqüències.

Aquest programa és per a tu si...

Estàs cansada de sentir-te malament amb el teu cos i no saps com modificar la teva alimentació perquè estàs perduda amb tanta informació que t'arriba.

Et genera molt estrés viure permanentment "a dieta", seguir un menú tancat molt monòton, i frustrar-te molt al no veure pràcticament resultats satisfactoris.

Vius una lluita diària entre el que menges i els pensaments sobre el què et pots permetre menjar; i vius la teva alimentació amb molts remordiments i culpabilitats.

Voldries sentir-te bé amb tu mateixa i amb el que menges, menjant de tot i de forma flexible.

Penses que careixes de força de voluntat, i per això cap "dieta" t’ha funcionat. Però has de saber que és perquè cap paper serveix de res si no es fa un bon aprenentatge alimentari.

Si vols modificar el que t'explico a la classe online, ja pots provar 10.000 dietes més, o seguir 1.000 mètodes per a baixar pes, que RES ET FUNCIONARÀ, ni et donarà resultats a mig ni a llarg termini. Perquè cap d'ells t'ensenyarà com fer-ho encertadament per arribar al teu propi equilibri bio-psico-social. I, per tant, poder aconseguir sentir-te feliç, tranquil·la i en pau amb el que menges autocuidant-te saludablement.
Amb aquest aprenentatge de NUTRIENDO MIS HÁBITOS posaràs ordre a la teva alimentació i hàbits, de forma realista, eficaç i simple, sense agobiar-te, ni generar ansietat, sense restriccions, ni efecte rebot. Faràs que la teva alimentació esdevingui la teva gran aliada de benestar en el teu dia a dia.

Aprendràs, pas a pas...

Aspectes clau a nivell nutricional

És cert que cap aliment és imprescindible a la teva alimentació. Però si s'exclouen tipus i grups d'aliments, cal saber bé com substituir-los, per a poder evitar deficiències i les conseqüents alteracions fisiològiques. Doncs, és important conèixer les peculiaritats nutricionals de cadascun.

Idees culinàries per incloure-les als teus menús

El cicle alimentari s'inicia amb la configuració de menús i altres àpats diaris. Aquí comença l'organització i la gestió de la teva alimentació. Per a ajudar-t'hi al màxim, et plantegem idees culinàries, en format de vídeoreceptes, molt ràpides i apetitoses, per a incloure aquests aliments al teu dia a dia alimentari.

Punts crítics de l'etiquetatge

Què hi ha relatiu al moment compra? A l'envàs hi ha massa informació que no saps com interpretar-la. I de les Apps no et pots fiar gens. No et preocupi, perquè se t'exposarà quins són els punts crítics que has de considerar per a cada producte. Simple, fàcil i ràpid, per a saber què comprar (i què no), fent-ho amb criteri i reflexió.

Mites i falses creences que caldria desterrar

Tens molta informació al teu abast. Malgrat tot estàs més confusa ara que mai. Observes que molta d'aquesta informació es contradiu. I això fa que no sàpigues a quina atendre.
Però no et preocupi: a partir d'ara, amb la Ciència a la mà, t'aclarirem els teus dubtes, i seràs molt més crítica amb la informació que t'arriba.

Fulls de ruta com a estratègia pràctica

Per a cada grup d'aliments, rebràs per mail el teu full de ruta, per a descarregar-lo i editar-lo. Amb ell tindràs una estratègia ben dissenyada, per part de Dietistes-Nutricionistes, per a fer les correccions alimentàries necessàries, aplicant la informació pràctica que t'aporta el curs.
Porta el teu canvi d'hàbits al següent nivell, al teu ritme, adequant-lo al teu dia a dia.

COM POTS VEURE, AIXÒ NO VA DE SEGUIR UNS MENÚS, I HAVER-LOS D'APLICAR RIGOROSAMENT PER VEURE RESULTATS.
VA D'APRENDRE A GESTIONAR LA TEVA ALIMENTACIÓ AMB CRITERI.

No pots mantenir una relació disfuncional amb el menjar per sempre.
Ni viure la teva alimentació a base de prohibicions i restriccions.
I, a partir d'ara, digues adéu a:

Sentir que cuidar-te és sinònim de patiment.

Menjar poquíssim i prohibir-te el que t'encanta menjar, per no passar-te calòricament.

Veure't malament amb el teu cos i seguir uns patrons alimentaris que no són coherents. Però que no saps com sortir-ne.

Renunciar a la teva vida social, per evitar excedir-te i tirar al terra l'esforç dels altres dies.

Estar constantment en el dilema de què menjar, i si t'ho pots permetre.

Creure't que no tens temps per cuinar-te, i començar a millorar la teva alimentació.

No parlem més del que no vols...

Elles ara se senten felices amb el que mengen...

Vam conèixer a l'Anna just a l'inici de la pandèmia, i vam iniciar sessions en línia d'assessorament nutricional, ja que tenia dos problemes. D'una banda, la meva filla adolescent: edat complicada en què per desgràcia les xarxes socials poden fer molt de mal, amb por que caigués en qualsevol trastorn alimentari. Hi va haver un canvi brutal: la meva filla està estupenda, el seu cos s'ha desinflat, menja més que abans i millor, i se sent feliç.
I el meu: dietes tota la vida, amb els seus respectius efectes ioio, fins a acabar amb una cirurgia per obesitat.
El repte era que la meva filla mengés sense por, saludablement, sense sentiment de culpabilitat, sense constants canvis d'humor sobtats per culpa del menjar, etc. I jo no recuperar el pes perdut.
Quan vam començar amb l'Anna, cada sessió era una sorpresa quan ens explicava de forma clara i senzilla quina era la funció dels aliments al nostre organisme, i les seves propietats, trencant amb un munt de mites sobre aliments prohibits.
Ara estem fent el curs NUTRIENDO MIS HÁBITOS, que recomano totalment. És fàcil de seguir, el mètode és audiovisual, quelcom que ho fa molt amè. T'ho explica per grups d'aliments, les receptes són superfàcils i ràpides d'elaborar. Gràcies Anna.
Cel Ortega
Fa uns anys vaig anar a la consulta de la Dra. Anna Costa, perquè em dissenyés una pauta d'alimentació personalitzada que encara avui segueixo, perquè s'ha convertit en el meu model de vida.
L'Anna és una persona molt humana, comprensiva, propera, i molt formada en l'àmbit de la Nutrició i l'alimentació; i tot això em va transmetre, des del començament, molta confiança i benestar.
He realitzat diversos cursos amb ella. I, des de fa uns mesos, m'he donat d'alta a la membresía "NUTRIENDO MIS HÁBITOS". M'està agradant aprendre més i més sobre aspectes que no coneixia dels diferents grups d'aliments. A més, hi ha tota una proposta de receptes molt versàtils i adaptades a tots els gustos.
Recomano totalment aquesta formació, perquè ens pot servir per a tota la vida. Hi ha una gran feina al darrera i això ho valoro moltíssim.
Molt agraïda a la Dra. Costa, i a tot el seu equip!
Laia Serramitja
Vull explicar la meva experiència amb el curs NUTRIENDO MIS HÁBITOS, que per a mi és increïble. Estic aprenent moltíssim amb ell. Hi ha una gran feina al darrera. I els continguts estan explicats de manera que és molt fàcil d'entendre'ls i més d'aprendre.
He lluitat durant moltíssims anys per la meva obesitat. Després del meu embaràs em vaig quedar amb 30 kg de més, que no he aconseguit perdre. Porto 40 anys amb dietes, i deixant-me molts diners pel camí.
Per fi he trobat un curs que m'ensenya a menjar saludablement. M'ajuda a deixar el sucre, i tot allò dolç de costat. I això és per a mi un miracle.
Malgrat que em queden molts quilos per a baixar, el més important ara, per mi, és que em trobo molt bé menjant així. I això ho valoro moltíssim.
Estic molt agraïda. Moltíssimes gràcies per tot!
Bibiana Romero
Vull donar-te les gràcies.
D'una forma molt senzilla i efectiva ens dones una informació molt valuosa i que podem anar aplicant al nostre dia a dia.
Tinc clar que això és un canvi d'hàbits i cal que aquest canvi ho faci de manera molt conscient perquè sigui un canvi PER A QUEDAR-SE, i no un canvi fugaç i que duri dos dies.
El curs m'ajuda a ser conscient de tot el que he de millorar, i a poc a poc i al meu ritme, aconseguiré anar avançant.
Només volia deixar palès el benefici de la teva tasca i que sàpigues que va deixant empremta en els alumnes.
Moltes gràcies i fins a la propera!
Núria P. R.

Arribar i mantenir-te en el teu pes saludable, i aconseguir sentir-te i estar bé amb tu mateixa, gaudint menjant…

És possible si persisteixes en canviar els teus hàbits al teu ritme.

Les 6 claus que resoldràs amb el curs....

Crearàs hàbits i actituds alimentàries saludables, seguint les directrius dietètico-nutricionals que s'hi van donant.

Amb aquest nou enfocament alimentari entendràs perfectament que una alimentació saludable no és sinònim d'evitar, restringir i compensar; ni tampoc va de no menjar per por, o sentir culpabilitat. Sinó que respon a menjar amb flexibilitat, decisió responsable i de gaudir menjant.

Tindràs al teu abast prop de 300 idees culinàries, en format de vídeoreceptes, que et donaran una fórmula simple, efectiva i pràctica perquè els teus menús i preparacions culinàries de la setmana siguin el màxim de variades i saciants possible, destinant el mínim temps a la cuina.

La cistella de la compra i el rebost seran saludables, atenent a les indicacions sobre els punts crítics de l'etiquetatge que se't facilita per a cada grup d'aliments.

Eradicaràs errors alimentaris que, sense que en siguis conscient, actuen com a autèntics disruptors del teu comportament i patró alimentaris, i no et deixen veure la teva alimentació com a una aliada del teu pes i salut.

Aprendràs a gestionar correctament la teva alimentació, i la dels de casa, mitjançant una informació veraç, rigorosa, basada en la Ciència i actualitzada. Però explicada amb un format molt entenedor.

I amb tot això, aconseguiràs…

Saber què menjar en el teu dia a dia de forma saludable, completa, nutritiva i saciant, i adequat al que necessites.

Crear un enfocament alimentari i relació amb el que menges que et faci feliç, et doni tranquil·litat, i que et permeti estar bé amb tu mateixa. I, sobretot, que et perduri.

Saber com pensar i què dir-te perquè la teva ment no et perturbi el procés de canvi i et faci abandonar.

Saber què escollir a cada moment i context, permetent-te ser flexible, i continuar veient millores en com et veus, et sents i et trobes.

Saber com muntar bé els plats per a poder deixar enrera l'ansietat, els picotejos i el passar gana.

Cuidar-te alimentàriament des d'un enfocament conscient, que et millorarà el benestar en tots els nivells, i podràs deixar de viure en lluita.

Si vols tot això a la teva vida...

Que inclou?

lliçons en vídeo

infografies molt visuals

300 vídeoreceptes de fàcil
i ràpida preparació

recursos didàctics
dirigits al canvi

resolució de dubtes
via xat de WhatsApp

3 sessions online
grupals de 60 minuts

No pots continuar vivint així, si…

el que menges simplement és una "recàrrega de piles" per a poder continuar el dia. T'és igual menjar una cosa que una altra.

no pots parar les teves ànsies per menjar. Acabes sovint protagonitzant picotejos desmesurats del que t'havies prohibit.

creus que tot (t')engreixa. Fins i tot l'aire! Per això creus que, per a controlar el teu pes, cal pesar-ho tot i comptar les calories.

t'estàs descuidant amb la teva alimentació. El teu ritme diari et fa improvisar què menges, i fins i tot els horaris dels teus menjars.

has d'estar a dieta diversos cops cada any, per a intentar posar a to la mesura de la bàscula. I ho pateixes molt psicològicament, a més de veure't cada cop pitjor.

ET CONFIRMO QUE NO TROBARÀS CAP ALTRE CURS TAN PRÀCTIC I ORIENTAT A TRANSFORMAR ELS TEUS HÀBITS DE FORMA CONSCIENT I FLEXIBLE.
AQUEST APRENENTATGE ET DONARÀ UNA VISIÓ MOLT CRÍTICA SOBRE QUINA ÉS L'ALIMENTACIÓ MÉS ADEQUADA PER A TU I COM PORTAR-LA A TERME DE FORMA REALISTA I DURADERA.

Seguirem aquesta metodologia...

12 canvis alimentaris.

Cada setmana, quinzenalment o cada mes (segons opció escollida), sumarem un canvi alimentari diferent.
De cadascun t'explico el per què et convé, t'aclareixo els dubtes que t'han sorgit, vinc al supermercat amb tu i, a casa, ens posem davant dels fogons per indicar-te preparacions culinàries ràpides i desitjables.

Tots els continguts dins una aula online.

Es consulten en modalitat en línia. Tenen format audiovisual (vídeos) i infografia.
Aquesta formació no està associada a cap comunitat externa, ni a xarxes socials. Tots els continguts són dins aquesta plataforma online, i accedeixes al teu ritme i horaris.

Material molt visual per a entendre'l fàcil.

La majoria de nosaltres ens "perdem" i ens desganem quan veiem moltes línies de text, o bé moltes fulles per llegir. En som plenament conscients.
Doncs, aquí no hi ha res d'això. Treballarem amb molt dibuixet i mínim text, i us ho anirem exposant en diferents vídeos.

Ciència darrera dels continguts.

Els coneixements científics no són fàcils d'entendre, i malauradament arriben només a una minoria de població.
Fa molts anys que expliquem Ciència de forma molt entenedora i amb molta simplicitat. Els nostres pacients i alumnes, i els seus resultats, són el nostre aval.

Descarregables per a portar la teoria a la pràctica.

Els fulls de ruta que tindràs disponibles són una estratègia dissenyada per part de Dietistes-Nutricionistes per a ajudar-te a millorar la teva alimentació, consolidant la introducció sumativa de cada grup d'aliments.
A cadascuna d'elles tindràs informació sobre el QUÈ, el COM, el QUAN i el QUANT per a aconseguir-ho amb èxit.

Uneix-te avui a aquest aprenentatge alimentari excepcional.

Accedeix des de qualsevol dispositiu

Tu esculls quan i on realitzar-ho

Accés il.limitat, i a totes les actualitzacions.

tu passes a l'acció, aplicant el pas a pas

la teva D-N t'aporta les eines I LA INFORMACIÓ

LA TEVA D-N T'ACOMPANYA PERQUÈ HO ACONSEGUEIXIS

I ara et pregunto... ¿quan valdria deixar de patir amb el que menges, saber com fer-ho a cada moment i context, viure tranquil·la i ser capaç de gaudir el que menges sense lluites ni culpes a diari?

Tens ara l'oportunitat d'aconseguir-ho amb aquest aprenentatge únic, al teu ritme i horaris.

preu PROMOCIÓ
que pagues

497 €

VALOR REAL
DEL QUE T'EMPORTES

Escull l'opció que més s'adecui a tu per a cursar-lo...

EN 12 MESOS

47 al mes
  • L'opció més flexible

EN 6 MESOS

87 al mes
  • L'opció que més s'adapta

EN 3 MESOS

167 al mes
  • El millor preu

Això és el que opinen elles...

Feia temps que tenia ganes de contactar amb algun nutricionista, per posar una mica d'ordre a la meva dieta i als meus menús diaris. Sóc una persona que intenta cuidar-se molt, i faig esport cada dia. I, estant en una edat propera a la menopausa, volia aprendre hàbits saludables.
Em va recomanar a Anna una amiga que la seguia a Instagram, i que havia fet algun taller seu durant el confinament. No m'ho vaig pensar dues vegades. Tot un encert el curs. No només et dóna idea de què menjar i com menjar-ho; també entendre què menges i per a què ho has de menjar, i en quines racions, perdent la por a aquells aliments que sempre hem considerat prohibits sense cap fonament científic.
A més, m'ajuda a millorar el meu estat físic, i a obtenir més rendiment en l'activitat física, que per a mi és tan important.
Un encert del tot, i recomanable al 200%.
Carme Pérez
NUTRIENDO MIS HÁBITOS és un curs molt interessant. M'està aportant molta informació que desconeixia; sobretot la part més química dels aliments. I trenca amb els diferents mites alimentaris que sempre s'han dit sense cap argument sòlid.
D'altra banda, aporta recetes i idees innovadores sobre com menjar els aliments de sempre. Perquè es fan servir com a ingredients aliments de proximitat; i no els de l'altra banda del món, com sí que ho fan altres cursos.
Les receptes que he elaborat han quedat totes delicioses, i estan incorporades als menús de casa.
Els vídeos de les receptes són molt didàctics, i en un parell de minuts, o menys, veus perfectament l'elaboració i els ingredients.
Ho pots anar fent al teu ritme, i sense presses.
Laia
Estic cursant la primera edició de la formació NUTRIENDO MIS HÁBITOS. I confirmo que és excel·lent.
Requereix invertir poc temps per anar seguint els nous continguts setmana a setmana.
S'aprèn amb uns continguts molt útils i basats en la ciència.
A dia d'avui ens arriben tantes falses informacions, que s'agraeix tenir una informació fidedigna, i amb rigor.
Les receptes que inclou el curs són de 10.
Georgina Secall
Estic molt contenta amb aquesta formació!
M'ajuda a desterrar mites que tenim apresos de forma errònia, i que ens estan fent tant de mal, sense saber-ho.
El cert és que mai és tard per aprendre, i menys si són conceptes que ens ajuden moltíssim en el nostre dia a dia i salut.
Lluïsa de Batlle

Les preguntes que més em fan...

Perquè t’han enganyat amb les dietes de moda prometent-te resultats.
Perquè t’han fet creure que ho havies de restringir tot, per no passar-te calòricament.
Perquè t’han augmentat la teva frustració i ansietat.
I, amb tot això, han aconseguit allunyar-te cada cop més de la teva autocura (que hauria de ser saludable i respectuosa en tu mateixa).
I, després, a sobre, no has vist més que un efecte rebot de regal. I, encara més frustració, pensant que no tens força de voluntat, que el teu cos no va bé, i molt sufriment. I suposo que estaràs molt cansada de sempre veure el mateix resultat i sentir-te’n culpable.
Aquest aprenentatge alimentari precisament té un objectiu completament oposat al de les múltiples dietes que deus haver provat; amb les quals has restat un munt d’aliments i calories per sumar-te ansietat, fatiga, fracàs i efecte rebot.
Faràs les coses molt diferents i de forma encertada: canvis alimentaris efectius per a anar millorant la teva alimentació, treballant a consciència cada grup d’aliments, i sumant benestar.
Per això, per cada grup alimentari, tindràs a la teva disposició un FULL DE RUTA específic que t’ajudarà a incloure de forma pràctica i eficaç el grup vigent dins de la teva alimentació. En aquest full de ruta se t’indicarà el QUÈ, el COM, el QUANT i el QUAN perquè ho portis a la pràctica usant tota la informació a nivell de cuina i compra que tens del grup. Així de fàcil i així de simple, i amb resultats satisfactoris. Perquè aniràs sumant petites accions alimentàries sense gaire esforç per obtenir grans resultats al final.
Durant 3, 6 o 12 mesos (segons l’opció de pagament escollida), et donaré accés als continguts, perquè facis un aprenentatge alimentari efectiu.
Si esculls el pagament en 3 mesos, cada setmana tindràs un grup d’aliments per aplicar-te.
Si esculls el pagament en 6 mesos, tindràs de marge 15 dies per a fer els canvis alimentaris específics.
Si esculls el pagament en 12 mesos, tindràs més temps (1 mes) per implementar els canvis de cada grup alimentari.
Tot i això, el pots cursar al teu ritme i als teus horaris. L’objectiu és convertir-te en la gestora de la teva alimentació, i la dels de casa.
Un cop realitzats els pagaments de la subscripció, disposes d’accés il·limitat als continguts, i tindràs a disposició totes les actualitzacions que en fem.
Es tracta d’una educació alimentària que s’hauria d’oferir a les escoles, als centres de salut o a nivell comunitari. Seria el desitjable per a ajudar a tothom, de qualsevol edat i situació, a millorar els seus hàbits alimentaris i a gestionar la seva alimentació, per a sumar salut i controlar-ne el pes.
La metodologia que exposo, amb tot el material audiovisual i descarregable, és la mateixa que utilitzem a consulta clínica, des de fa més de 15 anys, per ajudar els nostres pacients a arribar als seus objectius de pes i salut. I t’asseguro que funciona.
És molt difícil de predir números absoluts de pèrdua de pes a la teva bàscula, per període de temps. La pèrdua de grassa corporal està subjecta a diversos condicionants, i no només al que entra (alimentació) i al què gastes (per activitat física). També depèn de factors externs, com ara el descans i la gestió emocional, a més d’uns condicionants genètics, fisiològics i metabòlics molt particulars.
Quan comencis els canvis alimentaris que et suggereixo, a través dels continguts, i els apliquis setmana a setmana, veuràs que comences no només a baixar quilos; també a sentir-te molt millor i a trobar-te molt bé. Tant… que et sentiràs culpable per no haver-te posat abans a millorar els teus hàbits, i sí haver decidit surfejar erròniament d’una dieta a una altra, buscant-hi només una solució de pes, i no tant de salut.
Si apliques dia a dia la informació que et facilito, amb CONSTÀNCIA, DISCIPLINA i PACIÈNCIA, podràs observar resultats satisfactoris de pèrdua ponderal i de volum.
Amb l’ompliment del formulari de compra crees el teu compte d’alumne a la nostra aula online.
Amb el teu compte loguejat (guardat del teu usuari i contrasenya) al teu ordinador, tablet o mòbil, pots accedir sempre des del menú de la pàgina d’inici, fent clic a AULA ONLINE. Això et derivarà a ELS MEUS CURSOS i a tot el temari d’aquest programa. És molt fàcil i intuïtiu.
Sí. Tot i que pots cursar els continguts en 3, 6 o 12 mesos (segons opció escollida), amb el seu accés gradual als nous continguts, sempre hi podràs accedir, per a consultar-los.
Periòdicament ho anirem actualitzant, en base als vostres suggeriments i comentaris, i també tindreu al vostre abast aquestes actualitzacions.
El temps d’implicació i compromís el decideixes tu, perquè són mini-classes o lliçons que pots consumir al teu ritme, 24/7.
En funció de l’opció de pagament escollit, avançaràs més ràpid en els canvis o més lentament: un grup alimentari setmanal, quinzenal o mensual. 
Però és una qüestió de quina dedicació li vols donar per avançar, sabent que l’accés és il·limitat.
Hi haurà 3 trobades grupals (1 per mes) de 60 minuts, per a comentar tot allò après les setmanes anteriors i compartir avenços amb la resta de participants.
Aniré avisant per email amb dates i hores concretes, i et faré arribar enllaç per connectar-te.
Si no pots assistir als directes, quedarà gravat. Però et recomano assistir per a poder participar directament.
Els teus dubtes els pots fer arribar preguntant directament pel xat de WhatsApp i a les quedades grupals en directe.
Sense cap problema pots donar-te de baixa, de forma voluntària. Ho has de fer DINS ELS 15 DIES D’HAVER FET EL PRIMER PAGAMENT, per baixar-te del barco sense donar-me explicacions. 
Amb això, es queden cancel·lats els posteriors pagaments recurrents de la subscripció.
Un cop et donis de baixa, perds totalment l’accés a tots els continguts.

No crec que vulguis continuar provant més “dietes”, quan saps que totes han acabat en fracàs, i ho has passat molt malament física i anímicament.

Inverteix en el teu benestar físic, mental i emocional. És el millor que pots fer per a tu, i viure més tranquil.la.

Vull ser clara, honesta i directa amb tu...

Dra. Anna Costa

… perquè així ha de ser: Sense aprendre tot això, els teus intents dietètics s’esfumaran abans o després, i seguiràs en un zig-zag físic, psicològic i emocional, sense arribar a sentir-te i veure’t com tu vols, ni gaudint de la vida com et mereixes.

Aquesta formació no va de dietes, ni menys de menús tancats sobre el que has de menjar a diari per a seguir-ho fil per randa. Sinó que t’ajuda a generar canvis d’hàbits i de mentalitat indispensables per a anar construint una alimentació idònia al que tu necessites. Perquè suposo que ja saps que les píldores màgiques en dietètica no existeixen, i que buscar remeis per fer-los només durant 1 mes no et porten a bon terme. 

La vida no està feta per a patir amb el menjar, passar gana, prohibir-te del que t’agrada, monotonia a cada àpat i oblidar-te del plaer que et pot aportar el que menges.

Descobreix, investiga i aprèn per sempre com els bons hàbits alimentaris sí et sumen, et donen resultats duradors, i que implementar-los et fan sentir a diari bé amb tu mateixa.

Copyright © 2023 Anna Costa Corredor   |    Política de Privacitat