Dies
Hores
Minuts
Segons

· classe online gratuïta ·

Els 5 grans errors
que sabotegen el teu pes

· Divendres 30 de juny,
en directe a les 19.30 h ·

T'esforces a menjar saludablement: Molta verdura, peix i carn sempre a la planxa, tens cura amb els dolços i l'oli, restringeixes el que menges al màxim,... Però, tot i això, estàs estancada de fa temps.

Et veuries i et sentiries molt millor si aconseguissis baixar pes i greix. Però, després de provar un munt de dietes, que abans sí et funcionaven per baixar els 4-5 kg que havies acumulat a l'hivern, ara no et donen resultats.

Has de saber que no és culpa teva. El motiu és que has (mal) après amb totes aquestes dietes, i el que menges no està "alineat" en com funciona el teu cos.

Si vols esbrinar què t'està passant i com ho pots solucionar, a aquesta classe online t'exposaré els 5 errors alimentaris més habituals que van en contra de disminuir el teu greix corporal.

QUÈ T'AJUDARÀ A ESBRINAR?

Les diferències entre perdre pes i aprimar-se, i com efecten les dietes cap a un sentit o altre.

Ser conscient de la teva alimentació habitual; si et beneficia o et perjudica.

Conèixer quins condicionants has de mantenir a ratlla per a aprimar-te de forma efectiva.

Tenir una visió crítica de quin tipus de relació mantens amb el que menges, i com millorar-ho.

Esbrinar com pots deixar enrera les dietes, per arribar i mantenir el teu pes saludable.

Descobreix el motiu pel qual el teu historial de dietes t’ha portat fins al teu pes màxim. Esbrina perquè t’estanques fàcilment, i et costa tantíssim arribar al teu pes saludable.

Si detectes quins són els teus sabotejadors, i com erradicar-los, podràs continuar aprimant-te. Els podràs descobrir amb la informació i les eines que et facilito.

ANOTA les teves dades aquí per a poder reservar la teva plaça a la CLASSE ONLINE GRATUÏTA:

qui sóc i amb què puc ajudar-te

Dra. Anna Costa

Col. núm. CAT000418

Em fascina la dietoteràpia, com a eina, i la Nutrició com a Ciència que intenta explicar-nos com els components dels aliments tenen molt a veure amb el funcionament del nostre cos i amb les nostres emocions.

Des de l’any 2006 treballo com a Dietista-Nutricionista clínica a la meva pròpia clínica de la ciutat de Girona (centre sanitari autoritzat per la Generalitat de Catalunya, amb núm. E17968056), per on han passat milers de pacients.

Desitges que, també a tu, t’ajudi a fruir menjant saludablement i a sentir-te molt millor?

M'HAS VIST A...

Copyright © 2023 Anna Costa Corredor   |    Política de Privacidad