• Article – Entrevista en la plataforma virtual “Saber Vivir TVE”: EL ACEITE DE COCO, ¿QUÉ TENER EN CUENTA SOBRE ÉL? Si t’interessa saber què has de tenir en compte a l’hora identificar-lo a l’etiqueta i com pot perjudicar-te la seva ingesta habitual a través dels ultraprocessats que el contenen, llegir més…
  • Article – Entrevista a la plataforma virtual “Saber Vivir TVE”: DEJAR LA PASTA AL DENTE TIENE BENEFICIOS PARA LA SALUD. Si t’interessa saber quins beneficis hi ha, i per què, llegir més…
  • Article – Entrevista a la plataforma virtual “Saber Vivir TVE”: 5 ALIMENTOS DE MODA QUE TIENEN ALGUNOS RIESGOS.  Els batuts verds, l’Aloe vera, el bolet shiitake, les algues i els suplements de te verd, per més que siguin venuts com a super-aliments o com a beneficiosos per la salut tenen uns perjudicis que has de conèixer abans d’incorporar-los a la teva alimentació. Llegir més…
  • Article – Entrevista a la plataforma virtual “Saber Vivir TVE”: EL CARBÓN VEGETAL ACTIVADO ¿TIENE RIESGOS O BENEFICIOS?  Les modes dietètiques són múltiples, i una és incorporar productes que tenen carbó actiu com a ingredient per un suposat efecte “detox”. Llegir més…
  • Article – Entrevista al diari “ElNacional.cat”: ÉS BO O DOLENT BEURE ALCOHOL? Les begudes alcohòliques conviuen amb nosaltres, formant part de la nostra cultura gastronòmica, i amb elles amanitzem les celebracions. Però, llegir més…
  • Article – Entrevista al diari “ElNacional.cat”: COM SOBREVIURE A LES FESTES NADALENQUES? Excesos en àpats copiosos, molta disponibilitat de postres nadalencs i d’alcohol. Però, tot i això, com seria recomanable afrontar-ho? Llegir més…
  • Article – Entrevista al diari “ElNacional.cat”: FESTES NADALENQUES: I ELS DIES QUE NO SÓN FESTIUS, QUÈ MENGEM? Hi ha molts dies de calendari dins els que configuren les diades nadalenques, i no tots són festius. Què fem als que no, a nivell alimentari? Llegir més…
  • Article – Entrevista a “CuidatePlus, Diari Marca”: LAS ESPINACAS SON MUY SALUDABLES, PERO NO POR LO QUE PIENSAS. Són verdures de fulla verda, però hi ha cosestes que cal saber sobre elles. Llegir més…