GELATS DE GEL “HEALTHY” DE FRUITES I LACTIS

Pels dies de més calor, podem tenir a disposició aquests postres refrescants, preparats uns dies previs, de forma ben fàcil. Ens calen ben pocs ingredients per a preparar-los. I aquesta és una combinació de moltes possibles, que ens ha quedat ben bona.

INGREDIENTS (per a 4 unitats):

  • 2 iogurts naturals,
  • 125 grams (1 safata) de nabius,
  • 125 mL de llet sencera.

PREPARACIÓ:

  1. Triturar o batre els lactis amb part de la fruita; reservant 1/4 d’aquesta sense triturar.
  2. Afegir la fruita no triturada a dins la barreja líquida.
  3. Amb un cullerot, omplir els recipients per a fer els gelats de gel.
  4. Reservar al frigorífic, mínim 5 hores.
  5. A l’hora de consumir, col·locar-los a sota un raig d’aigua calenta, per ajudar a desenganxar el contingut del recipient.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *