CREPPE SALADA DE CEBA MORADA, TOMATA I COL KALE

Amb un aliment proteic d’acompanyament, amb la seva guarnició de verdures, pot ser un perfecte i exquisit primer plat. I també és una gran idea per incorporar les verdures/hortalisses, pels més reàcids en menjar-ne.

INGREDIENTS (per a 6 unitats fines):

Per la massa:

  • 125 g de farina integral.
  • 250 mL (1 got) de llet o liquat vegetal de soja.
  • 2 ous sencers.
  • 25+25 g de mantega (per la massa i per coure).
  • 1 polsim de sal.

Pel farciment:

  • 2 cebes morades grans.
  • 100 g de col kale.
  • 1 tomata gran.
  • 1 c.s. (12 g) de AOVE.

Pel topping:

  • formatge Grana Padano, al gust.
  • llavors oleaginoses variades (opcional, per un toc cruixent).

PREPARACIÓ:

  1. Triturar els ingredients de la massa, amb una batidora o picadora de got.
  2. Mentres, posar a coure els ingredients del farciment, en una paella o en un wok, amb l’oli calent.
  3. Per altra banda, escalfar una paella petita, amb mantega, per a una primera creppe.
  4. Quan aquesta estigui fosa, extendre una petita porció de la preparació, només cobrint. I girar-la, quan estigui quallada.
  5. Col.locar una porció (1/6 part aprox.) de la preparació saltada, al centre de la creppe.
  6. Doblegar la creppe pels 4 extrems, i pressionar una estona cadascun, amb ajut d’una escumadora, fins que cada extrem quedi adherit al farciment.
  7. Espolvejar per sobre les escames de formatge, i llavors oleaginoses. I servir.
  8. Consumir-les calentes o atemperades, tallant-les amb forquilla i ganivet.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *